10 sfaturi despre cum să devii un model de succes în videochat în 2023

If you want the English version, please open this page.

Despre, Contact și Confidențialitate

camgirl tijana

Despre mine

Mă numesc Adriana, sunt din Craiova, dar acum sunt studentă la Universitatea Națională de Arte din București. Tijana m-a rugat să-i traduc blogul în română.

De aproape un an de zile am lucrat ca model de videochat, deoarece studentă fiind, aveam nevoie de mulți bani.

Avertizările și sfaturile Tijanei îți vor fi de folos, povestea ei descriind-o îndeaproape pe a mea în această branșă. Mult noroc!

Mă numesc Tijana. Acum aproximativ zece ani, am venit să studiez la Belgrad dintr-un oraș micuț. Pe parcursul studiilor am lucrat ca model de videochat, apoi am făcut o pauză și, după un timp, am mai lucrat câțiva ani. Una peste alta, am 6 ani de experiență lucrați pe post de camgirl.  

Care este motivul pentru care scriu toate acestea? Un prieten care a realizat propriul site web m-a rugat să împărtășesc experiența personală și ce am învățat despre ceea ce înseamnă modelingul pe internet. Te poate ajuta în luarea unei decizii de a încerca această slujbă…sau să realizezi că aceasta nu ți se potrivește. 

În ambele cazuri, am să fiu bucuroasă să ajut pe cineva care se află într-o situație similară cu a mea. Pe atunci existau mai puține informații utile, însă acum poți să eviți greșelile pe care eu le-am comis. 

Iar tu cine ești?

Ești o fată tânără care trăiește în Balcani și care se străduiește din răsputeri să economisească suficienți bani pentru a beneficia de o viață normală. Toate acestea includ propriul apartament, haine elegante, pantofi, ieșitul în oraș și călătoriile. Poate și bani pentru a-ți ajuta familia sau să economisești pentru achiziționarea unui apartament și altele asemenea. 

Cel puțin frumusețea ta este una medie în ceea ce privește fața și trupul tău, îți iubești corpul și îți place să îl expui. Știi la ce mă refer, fuste scurte, decolteu generos. Ești încrezătoare, hotărâtă, perseverentă și muncitoare. Este în natura ta să fii plină de viață, râzi des, ești relaxată, îți place să discuți cu lumea și să flirtezi cu bărbații. 

Îți place să atragi privirile bărbaților și, în general, îți place să fii în centrul atenției. Ai o mulțime de selfie-uri pe Instagram și își face plăcere atunci când bărbații îți urmăresc postările, vorbesc cu tine și încearcă să îți atragă atenția. 

Și, desigur, știi engleza suficient de bine pentru a fi capabilă să citești, să scrii și să vorbești la un nivel de bază. Oricare altă limbă străină este un mare plus, dar engleza este o necesitate.

Partea frumoasă este că poți lucra de acasă. 

Am să fiu sinceră: fata pe care tocmai am descris-o sunt chiar eu 🙂 Dacă ești ca mine va fi mult mai ușor să reușești în această branșă. De asemenea, te vei descurca mai ușor și chiar te vei distra, iar uneori te vei și bucura de beneficiile acestui job. 

Acest lucru nu înseamnă că toți ceilalți sunt sortiți eșecului, nici pe departe. Am cunoscut mai multe doamne între 40 și 50 de ani care au fost modele de succes. Știu și câțiva tineri din aceeași afacere. 

Adevărul este că majoritatea vizitatorilor sunt în căutare de fete tinere între 18 și 25 de ani, frumoase și atletice, cu sâni mari. Acestea sunt urmate de cupluri tinere, bărbați soli și alte categorii. Acesta este motivul pentru care modelele mai în vârstă și alte categorii trebuie să lucreze mai mult pentru a găsi clienți interesați de ele, trebuie să ofere mai mult și să vină cu ceva original în spectacolul oferit în fața camerei web, pentru a putea ieși în evidență. Pentru fetele tinere este mai simplu, fiind suficient doar să danseze în lenjerie intimă în fața camerei.

Dacă ești timidă din fire, anumiți bărbați doresc să vadă exact genul acesta de fată. În caz că îți place să poruncești și să chinui bărbați… din nou, vei avea succes, deoarece există o mulțime de clienți care sunt în căutarea cuiva ca tine. Dar reține, dacă nu ești așa din fire, nu trebuie să joci teatru, deoarece nu va funcționa. 

Per ansamblu, frumusețea este mai puțin importantă, personalitatea fiind mult mai importantă în acest domeniu de activitate. Deși actoria este o parte a ceea ce înseamnă să fii model pentru videochat, va fi mult mai ușor să reușești dacă acționezi conform naturii tale și să nu te prefaci prea mult. Așadar, dacă consideri că această slujbă te solicită prea mult din punct de vedere psihologic și este complet străină de personalitatea ta, nu încerca în zadar deoarece sunt șanse foarte mari să nu reușești. 

Dar chiar dacă oricine poate reuși să devină model de videochat și există loc pentru toată lumea, am să mă focusez pe tipul de fată pe care l-am descris la început. Deoarece ea arată ca mine, știu cum se simte, cum se raportează la această meserie, totul direct. Nu am să discut despre cum să devii un model gay de videochat sau o dominatoare deoarece nu știu aceste lucruri din povestiri, nu le-am încercat și trăit personal. 

Chiar dacă nu te recunoști în descrierea mea despre fata căreia îi este dedicat acest tutorial, ai să înveți câteva lucruri utile dacă vei citi în continuare.

Cât câștigă modele de videochat?

Pe lângă faptul că uneori este distractivă, această afacere are și unele beneficii și surprize plăcute. Însă eu și toți cei pe care îi cunosc, ne aflăm aici pentru bani.

Așadar… cât de mult poți câștiga?

Deci… cât de mult timp, efort și determinare ești dispus să oferi acestei afaceri?

Până la urmă discutăm despre un loc de muncă. Nimeni nu îți va oferi bani doar ca să stai în fața unui computer și să aștepți ca ceva să se întâmple sau pentru că trimiți mesaje prietenilor în timp ce ignori vizitatorii. Dacă vei trata acest lucru ca pe un hobby și vei lucra doar 4-5 ore pe săptămână, câștigurile tale (dacă vor exista) vor fi corespunzătoare. 

Câștigurile depind de calitatea spectacolului pe care îl oferi, de vizitatori, de site-ul pe care transmiți fluxul, de timpul petrecut online, de “scenă” și de calitatea echipamentului personal. 

După primul an, fetele câștigă în medie 20-50 € pe oră. De obicei lucrează 5 ore pe zi, 4 zile pe săptămână (un total de 20 de ore pe săptămână). De aici reiese un total de 400-1000€ pe săptămână, 1600-4000€ pe lună. 

Da, știu că ai auzit că în calitate de model pentru videochat poți alege cât de mult și când anume să lucrezi, dar sper că nu ai crezut că vei putea câștiga bani lucrând de acasă fără să investești timp și efort? Poți face pauză oricând dorești, nu există un birou unde să îți petreci întreaga zi, dar nu există nici o plată garantată. Ești propriul tău șef, dar odată cu libertatea vine și responsabilitatea. 

Pe internet, fetele se laudă cu câștiguri de 70.000 de euro pe lună… însă ai citit doar titlul sau articolul integral? Nu am cunoscut pe nimeni din partea elitei, dar dacă vei săpa puțin ai să afli următoarele:
– fata este o camgirl pentru cel puțin 3-4 ani 
– aceasta petrece 9-10 ore zilnic alături de vizitatori 
– lucrează 6 zile pe săptămână
– deține un site web, o pagină de Facebook, etc., pe care este activă zilnic, ținând astfel legătura cu fanii. 

Deci își ia munca în serios, este ambițioasă, muncește din greu, este determinată și dedicată. O astfel de persoană are succes în orice domeniu de activitate pe care și-l alege, deoarece trăiește pentru asta. Dar există foarte puțini astfel de oameni printre noi. 

Dacă nu ești pregăti să investești întreaga ta persoană în videochat, majoritatea oamenilor nefăcând acest lucru (inclusiv eu), nu te aștepta să beneficiezi de sumele pe care le câștigă aceștia. Cea mai mare sumă pe care am obținut-o într-o lună a fost de 9000€ și trebuie să știi că niciodată nu am fost invidioasă pe fetele care câștigă de zece ori mai mulți bani. Consider că 9 mii de euro sunt o mulțime de bani.

Deoarece trăim în Balcani, avem un avantaj față de restul – 3000 € pe lună valorează mai mult aici decât în Berlin, Londra sau New York. 

Cum să devii o camgirl?

Gadgeturi, îmbrăcăminte, jucării sexuale

Din punct de vedere al gadgeturilor, orice ai probabil că este suficient pentru a începe. Și din nou, indiferent ce ai acum, primii bani pe care îi vei câștiga vor trebui investiți în îmbunătățirea echipamentului. Primele lucruri în care vei investii banii vor fi un internet de mare viteză și iluminare semi-profesională, urmate de o cameră foto de calitate, un microfon, studio, etc. 

Există și haine sexy, costume de jucat pe roluri și cosplay,
peruci, măști, machiaj, dildo-uri, uleiuri și diverse alte tipuri de jucării sexuale. Notă importantă: dacă nu ai bani pentru vibratoare de calitate și orice altceva care îți pătrunde în corp, la început ia unul singur dar de bună calitate. Îl vei folosi zilnic câteva ore, așa că nu îți dorești ceva ieftin și de calitate inferioară care poate să îți facă rău.

Poți începe aproape fără nicio investiție, doar cu ceea ce ai momentan disponibil, dar concurența este acerbă și nu vei ajunge prea departe. Așa că, la început, aproape toate profiturile tale trebuie investite în tine și în spectacolul oferit. În momentul în care vei obține lucrurile esențiale, poți aloca cea mai mare parte a banilor pentru tine și mai puțin în îmbunătățiri. 

👍🏻 Lovense toys

Cum să alegi un site web cu fete care fac videochat? 

Există modalități pentru a evita site-urile mari și pentru a fi propriul șef, dar pentru mine nu merită efortul și consumul de timp. Este mai simplu să-ți petreci timpul făcând ceea ce te pricepi (să distrezi clienții) și să lași restul pe seama site-urilor specializate. Desigur, acestea participă la câștigurile tale, dar totul face parte din afacere. 

Cu cât site-ul este mai mare, cu cât este mai vizitat, cu cât este mai vechi, cu cât are mai multe fete… cu atât mai multe câștiguri va lua de la tine. Cu cât site-ul este mai mic, mai nou și mai puțin cunoscut, cu atât ia mai puțin.

Dar nu este același lucru dacă acea companie a lucrat timp de 15 ani, face milioane și are o marcă bine-cunoscută… și, pe de altă parte, ai o companie fondată acum un an sau doi, oferă un procent ridicat de câștiguri pentru a atrage fetele, se luptă să atragă vizitatori, se sustrage plății impozitelor și cumpără tehnologie ieftină și, în cele din urmă, va trebui să se închidă pentru că a devenit “modelul de afacere care nu este sustenabilă”… și îți datorează câteva mii de euro. În plus, site-ul a fost creat “de un copil din cartier”, așa că primul hacker care l-a încercat a pătruns cu ușurință și a ajuns în posesia datelor tale cu caracter personal. 

Dacă ești serios cu privire la afaceri, nu vei risca. Fii profesionist cu privire la munca pe care o depui și lucrează cu persoane care sunt tot profesioniste. Am lucrat cu câteva site-uri și toate erau internaționale, mari. Prin urmare aș putea să mă concentrez exclusiv pe spectacolul meu, având încrederea că și ei vor contribui cu partea lor. 

Pentru început ar putea fi o bună idee să încerci un site, apoi un altul, apoi un al treilea, iar apoi să compari pentru a vedea care ți se potrivește mai bine. Toată lumea este diferită, iar ceea ce mie îmi convine s-ar putea să nu-ți placă ție. Poți chiar lucra pe mai multe dintre ele în același timp. Însă nu funcționează pe termen lung. După un timp, majoritatea profiturilor vor veni de la clienții obișnuiți, așa că va trebui să te mulțumești cu un singur site. 

Cum să te alături unui site cu camere live?

Fiecare site de videochat are propriile particularități, dar în general este la fel: 
– date personale (reale) 
– câteva fotografii
– verificarea datelor tale, mai ales dacă ai peste 18 ani sau nu 
– metoda de plată
– editarea de bază a profilului public
– un ghid despre cum anume să folosești site-ul.

Orice completezi, inclusiv numele de familie și prenumele, evită literele specifice limbii. Întotdeauna utilizează alfabetul latin. Chiar dacă totul arată bine pe ecran în timp ce tastezi, pe un alt ecran (cum ar fi o listă de fete de pe site, reclame sau formulare de plată), poate fi un dezastru. 

Este foarte important să completezi formularele cu datele corecte, nu cu unele fales. Mai devreme sau mai târziu, furnizarea de date false îți va crea probleme. Site-urile mari și vechi îți protejează cu atenție datele cu caracter personal și investesc bani în securitatea informatică, așa că poți avea încredere în acestea. 

Ba din contră, profilul tău public trebuie să fie completat cu informațiile tale personale deoarece va fi vizibil tuturor.

Cred că deja ai mai multe adrese de email. Indiferent, deschide una nouă, să spunem pe Gmail. Această adresă nu trebuie să conțină nimic din numele tău real, porecla sau orice altceva asemănător (orașul, statul, anul nașterii tale…). Ar trebui să conțină numele de utilizator pe care îl ai pe site, dar nu este obligatoriu. Această adresă de email este singura pe care o vei folosi în această afacere și singura cu care vei intra pe acest site. De asemenea, nu vei utiliza această adresă de email în niciun alt scop, același lucru fiind valabil și pentru parolă. 

Ce model de fată pentru videochat să ai la profil? 

Profilul este foarte important. Pe baza acestuia vizitatorii vor decide să intre în showul tău sau în spectacolul sexual al altcuiva. Fiecare detaliu este important. Am să dau câteva sfaturi aici, dar cel mai important lucru este să găsești mai multe dintre fetele cele mai de succes de pe site și să le analizezi profilurile cât mai detaliat. Analizează, observă ce anume au în comun și ce au diferit și gândește-te de ce anume au procedat astfel. Apoi aplică toate acestea profilului tău. 

Numele de utilizator este important. Acesta nu trebuie să aibă legătură cu numele tău real sau cu orice altceva din viața ta care să aibă legătură cu tine. În același timp, acesta trebuie să fie scurt, ușor de reținut, sexy dar nu vulgar, potrivit pentru toți viitorii clienți, indiferent de limba pe care aceștia o folosesc. Trebuie să fie unic și diferit față de toate celelalte. Pentru inspirație, vezi cum și l-au ales pe al lor fetele cele mai de succes. 

Fotografii și videoclipuri – desigur, și acestea sunt foarte importante. Te rugăm să arunci o privire la profilurile celorlalți performeri de succes pentru a-ți face o idee. La început, vei pune la materialul pe care îl ai la îndemână sau îl poți produce ieftin, dar ulterior va trebui să angajezi un profesionist. Toate fetele fac astfel așa că nu trebuie să rămâi în urmă. 

Trebuie să ai un canal pentru a comunica cu fanii tăi (clienți obișnuiți). Poate fi emailul pe care l-ai creat special pentru această afacere sau un cont de Tweeter sau de Instagram ori Snapchat, Twitch, TikTok… Toate se schimbă într-un ritm atât de alert dar nu avem decât să ținem pasul. Întotdeauna trebuie să le răspunzi la întrebări însă pe scurt și cu întârziere.

Niciodată nu trebuie să confunzi sau să amesteci aceste conturi de socializare cu conturile tale personale. Niciodată să nu faci aceeași postare pe un cont privat și pe cel de “muncă”, niciodată să nu distribui aceeași imagine. Niciunul dintre contactele pe care le ai în contul privat nu trebuie partajate cu cele de “lucru” și invers.

Primul an de modeling pe internet este unul dur

Poți lucra în calitate de model pentru câteva săptămâni, pentru a strânge suficienți bani ca să-ți iei o pereche de pantofi eleganți și apoi să pleci. Sau vei putea observa în primele două săptămâni că lucrurile nu sunt atât de ușoare cum ai crezut, în unele zile vei sta ore întregi în fața camerei pentru doar 2-3 €, iar astfel vei renunța și vei pleca. 

Ca la oricare alt job este nevoie de timp, efort, voință și răbdare pentru a reuși. Pentru a obține mai mult decât bani de buzunar de pe urma modelingului online, trebuie să faci eforturi în primul an și să nu renunți. Vei câștiga experiență, clienți permanenți, un echipament mai performant și o poziție mai bună pe site. Vei fi mai relaxată, mai liniștită, mai încrezătoare și mai bogată 🙂

După aceea, vei începe să câștigi suficient cât să îți poți schimba viața. Poți renunța în momentul în care ți-ai atins obiectivul propus sau poți continua ca hobby, dar cu apariții mai puțin frecvente. Sau poate îți va plăcea acest stil de viață, toată atenția pe care o primești și astfel videochatul va deveni slujba ta cu normă întreagă. 

Însă, pentru a beneficia de toate acestea, trebuie să reziști primului an și să nu renunți. 

Videochat – sfaturi pentru securitate și confidențialitate 

Acesta este un subiect foarte important. Nu am de gând să încep cu avertismentul conform căruia vizitatorii tăi sunt maniacii care preferă să te găsească și să te ucidă dacă le oferi șansa, pentru că nu ar fi deloc adevărat. Motivul pentru care acordăm atenție confidențialității este acela că majoritatea modelelor din fața camerelor de filmat duc o viață dublă și doresc să le mențină cât mai separate posibil.

Pe toate site-urile de videochat există opțiunea de a bloca țări sau regiuni întregi. Așadar, șansele ca un vecin sau o rudă/un prieten să îți fie spectatori sunt minime. Dar acesta este doar începutul.

Am cunoscut o fată din America și mi-a spus că adoră acest mod de viață, locuiește în California aproape ca o stea secundară de film, fanii îi știu numele real, dă interviuri, paparazzi îi fac poze atunci când iese în public… 

Dar marea noastră majoritate ducem o viață normală. Foarte puțini dintre cei mai apropiați prieteni și rude sau nici măcar aceștia nu știu nimic despre viața noastră “secretă”, cea care ne oferă bani. Și nu dorim ca vizitatorii noștri să ne recunoască atunci când ne văd pe stradă sau pe Facebook, să ne găsească și să încerce să devină parte din viața noastră “normală”.  

Tocmai de aceea trebuie să fim foarte atenți. Mulți clienți, în special cei obișnuiți, doresc să știe mai multe despre tine, să te cunoască mai bine. Aceștia doresc să se simtă mai apropiați de tine, ca într-o relație, prin urmare îți vor adresa multe întrebări personale, vor căuta indicii în profilul personal, în imagini și în camera în care înregistrezi spectacolul. 

Nu le poți spune “Nu” direct atunci când îți pun întrebări, deoarece fantezia cu iubita face parte din spectacol. În timp ai să devii atât de relaxată încât vei discuta cu clienții fideli despre orice și va fi un lucru normal să te plângi cu privire la ploaie, la traficul infernal sau despre faptul că profesorul tău din facultate te urăște. 

Prin urmare, pentru un show în fața camerei, va trebui să inventezi un nou tu. Numele, de unde ești, cu ce te ocupi, experiența și obiceiurile sexuale, hobby-urile… Totul, o viață cu totul nouă și să nu te abați de la această poveste. La începutul fiecărei sesiuni intri în rol iar în momentul în care oprești camera trebuie să ieși din acel rol și iată o viață secretă, separată de cea reală.

Povestea ta ar trebui să fie puțin neobișnuită, originală, incitantă, sexy, misterioasă. “Am slujba aceasta deoarece am nevoie de bani pentru a-mi întreține mama bolnavă”, nu este tocmai ce-și doresc clienții să audă. Dar nici nu trebuie să exagerezi deoarece vizitatorii doresc să audă o fantezie în care să creadă cu ușurință. 

Haide să rezumăm: 
– nicăieri în partea publică a site-ului pe care îți desfășori activitatea nu există datele tale reale, private 
– imaginile tale publice nu ajută pe nimeni care dorește să afle cine ești cu adevărat 
– fotografiile din camera în care lucrezi sunt îndepărtate, la fel și documente și alte obiecte personale 
– camera nu este îndreptată niciodată către fereastră, deoarece poate trăda locația unde îți desfășori activitatea
– tot ceea ce pot auzi fanii tăi de la tine, ce pot citi despre tine și ce pot vedea în camera ta sunt în conformitate cu povestea pregătită, nicidecum cu viața ta reală. 

Și, desigur, niciodată să nu te întâlnești cu fanii. Indiferent de motiv. Niciodată să nu combini cele două aspecte diferite ale vieții tale și niciodată să nu-ți aduci iubitul la spectacol… deși am cel puțin o experiență pozitivă cu privire la încălcarea acestei reguli 😉

Cum să te comporți cu vizitatorii de pe camera ta de chat?  

Oamenii sunt diferiți, dar majoritatea nu realizăm cât de multe tipuri diferite există. În viața de zi cu zi, ne învârtim în aceleași cercuri și nu avem contacte multe și profunde cu străinii. Dar, în calitate de camgirl, ai să înveți o mulțime de lucruri despre oameni. 

La început ești confuză, speriată, nu știi ce anume își doresc vizitatorii sau dacă știi ce și cum anume să faci, nu știi cum să-i încurajezi să îți ceară un show privat și cum să plătească pentru acesta… Nu știi nici cum să îi refuzi atunci când nu ai chef să faci ceva, nici cum să neutralizezi trolii și să scapi de cei agresivi.

Ei bine, ai să înveți, la fel cum au făcut și celelalte fete. 

În regulă, am enumerat lucrurile cele mai rele la care te poți aștepta din partea unui client. Însă marea lor majoritate va fi o surpriză plăcută pentru tine, mai ales dacă așteptările tale se îndreaptă către un grup de maniaci sexuali, psihopați și ciudați frustrați sexual. 

Sunt oameni educați, de vârstă mijlocie și sunt singuri datorită faptului că sunt divorțați, văduvi, timizi sau sunt căsătoriți/într-o relație, dar se simt singuri deoarece nu pot primi ceea ce au nevoie din partea partenerei (satisfacție sexuală, atenție sau orice altceva). 

Intri in viața lor tocmai pentru a umple acel gol. Te vor plăti să dansezi, să te masturbezi împreună cu ei, să aveți dialoguri erotice, să-l întrebi “Ce mai faci? De ce nu ai venit și săptămâna trecută? Ți-am simțit lipsa”, să porți lenjerie intimă de o anumită culoare, să mărești imaginea focalizată pe tocurile înalte atunci când te miști prin fața camerei, să te îmbraci precum o elevă de liceu/profesoară/asistentă medicală/polițistă, să lingi înghețate de forma unor falusuri…

Unele fete nu au nimic împotriva cerințelor extreme, de exemplu să se înregistreze în timp ce micționează, dacă sunt plătite suplimentar pentru aceasta (și chiar sunt). Dar nu toate fetele sunt de acord. Dacă ți se solicită ceva ce nu dorești să faci, în timp ai să înveți cum refuzi politicos și poate vei oferi ceva similar cererii, dar care să fie acceptabil pentru tine. 

Fă tot posibilul să nu îți condamni clienții pentru cerințele lor și, mai ales, să nu le arăți acest lucru. De fapt, consider că acesta este unul dintre beneficiile neașteptate ale acestui job (pe lângă perfecționarea limbii engleze și învățarea elementelor de bază ale mai multor limbi).

Cunoașterea diferitelor persoane la un nivel atât de intim te ajută să-ți lărgești perspectivele, să înțelegi mai bine și să înveți să respecți fiecare ființă umană și să ai compasiune pentru toți.

Vei ajunge să te cunoști și pe tine mai bine. În calitate de model pentru videochat am descoperit câteva părți ale sexualității mele care, cel mai probabil, vor rămâne ascunse pentru totdeauna. 

Cum să faci un flux live bun? 

Vizitatorii accesează site-ul pentru a-și trăi fanteziile. Dacă ar fi fost vorba doar despre masturbare, au atât de multe site-uri porno gratuite încât nu ar mai avea nevoie de tine. Este treaba ta să afli care este fantezia lor și să le-o oferi. O sesiune de câteva ore este epuizantă atât din punct de vedere fizic dar și mental, dar niciodată nu trebuie să arăți acest lucru deoarece vei strica fantezia. 

Dacă în acea zi te simți rău, nu ai chef, ai gripă, sindrom premenstrual … – anulează spectacolul. Desigur, nu este în regulă să nu apari la ora programată și să forțezi vizitatorii obișnuiți să te aștepte degeaba, va trebui să anulezi cum trebuie spectacolul.

Fanii tăi, care participă la fiecare spectacol, sunt adevărata ta sursă de venit. Nu trebuie să faci nimic care să-i ofenseze sau să îi îndepărteze. 

Dacă este posibil, nu merge la toaletă în timp ce transmiți live. Să ai la îndemână ceva de băut și de ronțăit. Nu permite nimănui să intre în cameră. Nu lăsa ca sunetele din exterior să ajungă la microfon, pune muzică adecvată în fundal, dar nu foarte tare. Nu vorbi la telefon și nu face schimb de mesaje cu prietenii.

Fii veselă, zâmbește, pari încântată, sexy. Până vei ajunge să înveți cum să te relaxezi poți savura un shot sau două, coniac sau orice îți dorești, înainte să începi, dar nu trebuie să te îmbeți. 

Dansează în momentul în care îți place melodia redată, deschide puțin nasturii bluzei, tachinează-i. Uită-te direct la cameră deoarece pentru un client este ca și cum l-ai privi în ochi, ca și când ați vorbi între patru ochi. 

Încearcă să răspunzi la toate întrebările, dar în loc să tastezi răspunsul, rostește-l la microfon. Desigur că trebuie să acorzi mai multă atenție vizitatorilor obișnuiți precum și celor care plătesc bine și în mod regulat, dar asigură-te că nimeni nu se simte ignorat, chiar dacă este pentru prima dată când îl vezi. 

Cineva va dori să fii fata timidă de alături, altul își va dori să fii o panaramă care caută un … puternic. Încearcă să intri în fiecare rol și să satisfaci fantezia fiecăruia. Desigur, în unele roluri vei avea mai mult succes decât în altele iar admiratorii vor rămâne alături de tine, în timp ce alții vor pleca în căutarea celei “potrivite”. 

Bineînțeles că vei avea mai mult succes în rolurile care ți se potrivesc. În timp, te vei specializa într-un număr limitat de fantezii, deoarece vei fi rugată, în mod constant, să le faci din nou și din nou. Vei deveni “faimoasă” pentru acestea și vei avea noi vizitatori datorită recomandărilor.

Desigur că lucrurile acestea sunt aproape imposibil de planificat. Fii tu și comportă-te așa cum te simți și, în timp, “rolul perfect” te va găsit, fără ca tu să îl cauți. În acest rol nu doar că vei avea cel mai mare succes, dar vei fi și relaxată, încrezătoare și te vei distra, uneori chiar te vei bucura de spectacol. De fapt, uneori acest rol va fi atât de bun încât vei uita că este un spectacol pe care îl faci pentru bani și vei înceta să mai joci un rol. 

În cele din urmă, uită-te la modul în care se comportă cele mai de succes fete și învață de la acestea. 

Cum să te îmbraci pentru spectacolul de videochat? 

Haine, machiaj, cearșafuri pe pat… Totul trebuie să fie perfect. Gândește-te că te duci la întâlnire. Fă-ți patul, să faci curat pe jos, totul trebuie să fie ordonat. Tu vinzi fantezii, ceva ce nu poate fi văzut în fiecare zi, o iubită de primă clasă, un vis.

Scoate din câmpul vizual al camerei orice lucru care nu este în concordanță cu atmosfera, care va distrage atenția vizitatorilor sau care te poate împiedica în ducerea spectacolului până la final. 

Aranjează-ți părul/peruca, ca și cum te-ai pregăti să ieși în oraș. 

Indiferent de camera și de iluminatul de care dispui, întotdeauna înainte de începutul unui spectacol verifică modul în care arăți în obiectivul camerei și, dacă simți nevoia să retușezi ceva, fă-o. 

Rochia pe care o porți este una sexy, ceea ce înseamnă că nu vei începe spectacolul în lenjerie intimă și sutien. Trebuie să ai mai multe rânduri de haine, astfel încât să te poți dezbrăca gradual și să-ți afișezi formele sau să te acoperi în caz că este nevoie. 

Pentru a fi sigură, aruncă o privire la sesiunile celor mai bune fete și imită modul în care acestea o fac, cel puțin la început. 

Care sunt sursele suplimentare de venit ale modelelor de videochat?

Acesta nu este un lucru de care să fii interesată momentan, dar trebuie să îl ai în minte pentru atunci când spectacolul tău din fața camerei se va apropia de final. Până atunci vei acumula suficienți clienți obișnuiți, dacă nu chiar admiratori, ceea ce îți va deschide ușa pentru profituri suplimentare, un lucru foarte bun, acesta fiind venituri pasive. 

Pe majoritatea site-urilor de videochat vei observa opțiuni pentru vânzarea fotografiilor și a videoclipurilor tale exclusive. Desigur, acestea trebuie să fie exclusive și de cea mai bună calitate – din punct de vedere tehnic și în orice alt mod. 

Fanii vor dori să îți ofere cadouri și uneori vor plăti în plus doar pentru că le porți/folosești cadourile în timpul spectacolului. Lucrul acesta poate fi profitabil, dar trebuie să oferi datele pentru expediere astfel încât să nu îți compromiți confidențialitatea.

De asemenea, poți face o listă cu ceea ce dorești de pe Amazon și poți lăsa clienții să concureze care dintre ei îți va cumpăra cadourile cele mai scumpe. Mulți clienți simt plăcere atunci când pot cheltui bani pentru tine. 

Există o piață pentru chiloți folosiți 🙂 Cu cât aceștia au fost purtați mai mult iar mirosul este mai puternic, cu atât mai bine. Iar dacă ai folosit această pereche de chiloți într-o sesiune și ai o imagine / clip video cu aceștia, prețul este unul colosal. Nu toată lumea este interesată de astfel de lucruri, dar un număr surprinzător de bărbați au un astfel de fetiș. Uită-te pe internet, acolo vei găsi mai multe site-uri mari specializate în această nișă. Vei fi surprinsă să afli că există o descriere a modului în care lenjeria intimă este ambalată, etc. 

Acum ceva timp, erau foarte populare sesiunile complet private prin intermediul Skype. Pot fi folosite și alte programe care oferă opțiunea de videochat, doar că va trebui să verifici modul în care acestea funcționează înainte de a le utiliza pentru prima dată – nu vrei să ai surprize neplăcute. 

Îți poți organiza propriul grup pe Facebook și Instagram dar și pe alte platforme de socializare. Majoritatea nu permit materiale sexuale explicite și nu poți vinde direct, dar sunt locul perfect pentru a promova noi “produse” (vândute în altă parte), pentru a anunța spectacole (cu spoilere) pentru a menține publicul curios. 

Următorul pas poate fi deschiderea propriului site web. Poți direcționa fanii către acesta din profilul de pe site-ul videochatului sau de pe alte conturi (FB, Instagram, Twitter …). Acolo poți pune la vânzare orice îți place sau, cu ajutorul contului de afiliat, poți trimite vizitatorii pe alte site-uri cu care ai un contract și în momentul în care aceștia vor achiziționa un produs vei primi o parte din bani.

Acest procedeu poartă numele de marketing afiliat, dar îl poți denumi: “cum să faci bani suplimentari fără să lucrezi efectiv”.

Pentru a face mai mulți din activitatea de model de videochat, singura limită este propria imaginație. 

Urmărește spectacolul Cam Girlfriend 🙂

Podcast Camming Life