BabyGirl Blog

Nove postove možete da pratite preko naše Facebook strane @TijanaBalkanWebcamModel

Zaradi radeći od kuće kao webcam model

Pozdrav svima!

Prije svega ovdje ne bi došli bez razloga. Vjerovatno vam je puna “kapa” mini poslova i malih zarada od kojih ne možete kupiti ništa a kamoli uštedjeti nešto. Ovdje sam da vam pokažem “pravi put”. 

Dobrodošli u realnost. Dobru zaradu ukoliko se odlučite za ovu vrstu posla. U pitanju je webcam model. Šta je to zapravo webcam model? Objasnit ću vam sve. Prije svega zarada je odlična nema ulaganja što nam je svima i najvažnije zar ne?

Posao se radi isključivo od kuće. Potrebno je imati računalo, telefon ili tablet, dobru internet konekciju i svoj osobni prostor. Radi se ispred kamere, moguće raditi čak i bez pokazivanja lica. Još bolje za osobe koje neće da budu otkrivene, mada uvijek možete blokirati zemlje koje želite. Onu iz koje dolazite i u kojima imate porodicu, prijatelje. 

Uglavnom realno svaki muškarac želi gledati uživo djevojku koja se skida po njegovoj želji, radi ono što on želi a spremni su lijepo i da plate. Obično agencija vas plaća 1$ po minuti, gost koliko se dogovorite 1-5$ po minuti. Čak imate sajtove na kojima prodajete svoju odjeću za novac koji želite. Tako da imate više načina za zaraditi novac. 

Znači kao što sam rekla rad je isključivo ispred kamere. Skidate se po želji muškaraca i igrate ako požele. Lice niste dužni pokazivati ako ne želite. Niko vas i ne može natjerati na nešto što ne želite da radite. A vjerovali ili ne nemate pojma koliko novca možete da zaradite dok ne krenete sa ovim poslom. 

Bavim se već par mjeseci i prezadovoljna sam. Napokon kupujem sebi sve što poželim i uvijek imam novca za sve. Mislim da je ovo i ujedno najlakši način zarade. Mada sam i ja krenula internetski posao kataloškom prodajom, popunjavanjem anketa, klikanjem reklama, oglasa i sl., dok nisam saznala za webcam model. Posao kao i svaki drugi posao.

Ispočetka sam i ja bila skeptična prvenstveno zbog drugih, zatim zbog same sebe i svoje porodice, plus sto sam ja zapravo i udata. Zatim zbog davanja ličnih dokumenata i potpisivanja ugovora. Ali baš kao i kad se zapošljavate u firmu, morate da potpišete ugovor pa tako i ovdje. 

S obzirom da poznajem sebe pomislila sam ako se ne upustim i ne probam, žalit ću. Trebalo mi je sigurno 3 mjeseca dok sam se i odllučila za ovaj korak. Ali ne kajem se. Radim kad želim,odnosno kad imam slobodnog vremena. Najbolji promet je od 22h, tada nekako i najbolje mogu da zaradim. Preko dana je to neki sitniš a noć…

Šta da vam kažem, probajte nećete se pokajati. Ja jesam i sada se napokon ne brinem više oko novca. Ništa vas ne košta. Ako vas u početku bude stid ili vam bude neugodno, to je samo na početku kasnije vam postane svejedno i sve više želite da radite taj posao i da vam ide novac.  

Ovo je jedno moje iskustvo,ako ste dovoljno hrabri i pametni i ako vam stvarno treba novca, ako nemate više kud, probajte. Vrijedi sigurno.

Lp

Baby girl

To je to.

i-camz.com - Webcam Models Wanted!

Soulcams-models-300x250-001.jpg

Click here for more!

Jedan dan u životu webcam modela

Kako izgleda jedan moj radni dan kao camgirl?

Dobro mi došli. Danas će te zaviriti u moju realnost . Predstavit ću vam kako izgleda jedan moj dan kao webcam model. Probat ću ući što detaljnije kako bi imali dovoljno informacija o ovom poslu. Ako bi ste se odlučili raditi ovaj posao kao udata žena sa djecom, organizirajte se. Ovako izgleda kod mene taj jedan dan!

S obzirom da sam nezaposlena, i kući stalno sa djecom, ovaj dio posla mi dobro dođe. Nekako se mora zarađivati, zar ne? Ja sam odlučila krenuti ovim putem. Pa da vam pojasnim. 

Prvenstveno da naglasim da zbog dvoje male djece, moj svaki dan počinje od 8h. Ustajanje, presvlačenje, oblačenje, hranjenje… Muž se sprema na posao i odlazi. U međuvremenu dok se djeca igraju i gledaju crtani na tv-u, obično čistim kuću i odmah pripremam namirnice koje su mi potrebne za ručak, kako ne bi gubila vrijeme i što prije započela sa svojim poslom. Znači sasvim običan početak radnog dana. Prvo uspavljivanje dolazi oko 12h, potrebno mi je nekih pola sata dok uspavam oba sina.

Moram da priznam da odkada sam počela da pokazujem lice, dosta bolje zarađujem. Zbog zarade sam se odlučila na bolju šminku i periku. I nisam blokirala niti jednu zemlju, čak ni onu iz koje ja dolazim. Rijetko se dešava da se tu javi neko iz Bosne. Do sada su bila samo dva muškarca. I kada me pitaju iz kojeg sam grada i to slažem tako da i dalje ne mogu znati ko sam.

Dakle, oko pola 1 počinjem sa spremanjem i šminkanjem. Uzimam sexy odjeću koju oblačim, šminkam se i stavljam periku kako bi pokazala svoje lice ali kako ono ne bi bilo prepoznatljivo. Radim otprilike 3-4 sata dok djeca spavaju. Kada završim spremanje, zaključavam sobu, zamračivam prostoriju u kojoj radim i sjedam ispred kamere. 

Namještam se u što boljoj poziciji kako bi istakla svoje tijelo koliko god je moguće. Pregledavam snimke drugih djevojaka da vidim sta one trenutno rade. Koja ima najveću gledanost i zbog čega, koliko to već vremenski traje i kada završava. Da znam, učim od iskusnijih i uspešnijih. Da mogu navesti muškarce da gledaju mene, što više njih, zbog sebe i svog rada. I novca, naravno! Iako sam ja stigla do tog nivoa da čim upalim kameru broj gledaoca se odmah povećava. Do sada najveći broj mojih gledaoca je bio oko 200 muškaraca. Jako bitna činjenica jeste gledanost modela. Ali naravno da moram biti u takvom izdanju da ih prosto navedem da me prate.

Ništa ne pokazujem dok ne uplate novac. Sjedim oskudno obučena i diram se po tijelu. Milujem svoje bujne grudi i tako mamim poglede. Nakon par minuta počinju stizati tokeni (novac). Najviše traže da im pokažem grudi. Polahko ih milujem i skidam se kako bih navela još muškaraca da plate da vide moje grudi. Otkopčavam grudnjak i skidam ga, te dvije minute po pravilu sajta pokazujem grudi i bradavice. Diram ih i ližem. 

Nakon dvije minute oblačim grudnjak i nastavljam se maziti, te pozivati ih na privatni chat kako bi mi što više novca uplatili. Poruke stižu sa svih strana i muškarci mi dodijeljuju komplimente, tipa: dobra si, imaš prelijepe grudi, volio bih da si sada ovdje… Možes li biti tu cijeli dan? Volio bih te gledati 0-24h i slično…

Čim krenem spuštati kameru dole, kako bi vidjeli “moju macu”, novac ponovo dolazi, te ju počinjem maziti. Privatni chatovi se stvore. Tu se skinem i po njihovoj želji diram se i stenjem. U privatnom chatu, ako znate sexipilno izvoditi i skidati se, nećete izaći ispod 40$ po jednom privatnom chatu. Uglavnom kad vas pozovu, obavezno kao i ja skidanje radite polahko jer vam minuta chata košta 10 tokena, plus njihove nagrade. Naprimjer, ja uvijek izvedem striptiz, pa se onda lagano njišem dok polahko otkrivam sto se krije ispod odjeće.

Zatim uzimam svoje spravice (vibrator, stezaljke za bradavice) i počinjem da ih stavljam i stenjem. Muškarci to mnogo vole, pa me zasipaju novcem. Zadržavam ih što više vremena kako bi što više zaradila. Dobijem osjećaj kao da je stvaran seks, uzbuđena sam. Mazim se po cijelom tijelu. Želim više da radim. Sa suprotne strane muškarac se također dira i uživa gledajući me. Za svoje zadovoljstvo plaća visoku cijenu. Ali samo za čisto zadovoljstvo.

To je jedan dio koji ja radim na kameri. Rijetko kada neko želi samo da pričamo ili pišemo. Nekome treba samo koja priča i jadanje. Tada ih slušam, ali se svaka minuta plaća. 

Kada nemam mnogo mušterija prelazim u drugu čet sobu. Znači da ne mogu svaki dan da isto zaradim. Zbog toga je jako bitno imati svoje fanove koji me zovu čim se ulogujem. Mada ih jako rijetko mijenjam, ali dobro je znati da ih ima više, pa ono kada se posreći u kojoj sobi! 

Također jedna od bitnih stavki koje radim jeste griženje usana, griženje bradavica i masturbiranje. Ima osoba koje žele dok se gledate međusobno da dožive vrhunac. Mada drage žene sve mi to znamo jako lijepo da odglumimo, zar ne?

Što se tiče posla nije zahtjevan. Može se zaraditi, a i za ovu vrstu posla je jako malo ljudi upućeno. Šta reći nego nećete nikad brže stići do određenog novca.

I tako provedem najviše 3h u virtualnom svijetu, zarađivajuci novac. Doista se može zaraditi na ovaj nčin, barem ja mogu. Dobro mi dođe. A i lijepo je imati svoj novac.

Nakon tri sata provedenih ispred kamere kao webcam djevojka, na javnom chatu pišem da odlazim. Šaljem puse i idem na provjeru novca. Obično zaradim do 200$ na dan. Mislim je to sasvim dobar iznos novca. Čak nečija plata u našoj lijepoj Bosni. Ali ne opterećujte se toliko sa tim, jer ne može se uvijek isti iznos ni zaraditi. Naprimjer, danas ću imati više od očekivanog a sutradan možda i u pola manje. Vikend je udaran, definitivno. Znam ostati do ujutro radeći, pod izgovorom da je beba nemirna i da ću spavati u drugoj sobi. 

Nakon završenog radnog vremena odlazim se tuširati. U međuvremenu djeca se probude i ponovo nastavljam sa svojim normalnim tokom života. Brzo ih spremam i hranim. Zatim pravim ručak i dočekujem muža sa posla. Ponašam se sasvim normalno, kao da ništa nisam radila prije sat vremena. Jedemo i bacam se na pranje suđa. Dok on odmara u dnevnoj, a djeca se igraju, ulazim u sobu i uzimam svoje igračkice i perem ih.  Odlažem na skriveno mjesto i sjedam u dnevnu sa dobrim izgovorom: umorna sam, cijeli dan oko djece i kuće 😇

Tvoja Baby Girl

Udata žena camgirl?

Otkrit ću vam jednu tajnu. Kako uspjevam raditi kao webcam djevojka s obzirom da sam udata žena i majka dvoje male djece.

Prije svega reći ću vam nešto. Bilo šta u životu prije nego što odlučite da uradite razmislite dva puta. I što god trebate uraditi ili morate da uradite – uradite i ne odustajte.

Kao i svaka žena nakon dobitka djece prestajem da radim.  Doslovno sam 24 sata zatvorena u kući sa njima. Ovisila sam samo od mog muža.

Poželjela sam imati svoj posao pa sam čisto informativno otišla na forum i pogledala neke od najplaćenijih poslova preko Interneta. Ono što mi je privuklo veliku pažnju jeste i posao zvani “camgirl” (cam djevojka). Tu sam se zadržala i pročitala sve u detalje.

Zatim sam se prijavila na par sajtova, bez muževog znanja. Dobru ponudu za posao sam dobila od sajta Internet Modeling. U početku mi je rečeno da se radi 8 sati dnevno, podijeljeno u dva dijela po 4 sata, kada mogu. Ali to je samo za početak, dok ne steknem svoje stalne posetioce, a kasnije će mi trebat samo 4 sata dnevno.

Krenula sam sa radom. Već pri prvom svom nastupu sam uvidjela da novca ima. Muškarci daju gomilu para da te gledaju i uživaju u svojim željama. Kao početnica mjesečno sam zarađivala 500-600€ a kasnije se taj iznos uduplao.

Bitna stvar jeste da su seksualne igračke igrale veliku ulogu. A ja nisam imala apsolutno ništa. A bilo je teško i nabaviti ih u malom gradu gdje vas svako zna. Jednom prilikom smo išli na odmor u drugi grad. Iskoristila sam priliku i otišla do prve trgovine i kupila vibrator. Za početak, dok smo bili na odmoru, ostavila sam ga među svojim stvarima, a kasnije zbog svoje sigurnosti ispod kreveta među stvari koje ne upotrebljavamo. Dodatno sam imala kostim medicinske sestre koji sam dobila za prvu bračnu noć iz zezancije od kolegice. Treba dosta sexy odjeće.

Muž je tada radio na terenu pa sam mogla bez straha raditi svoj posao do one sedmice koju provede kući sa nama. I tada bih radila naravno ali uz izgovore. Kao treba mi nešto iz prodavnice ili ajde na kafu, bilijar itd…
Tako bih uspjevala raditi i zarađivati. Mada bi se dogovorila unaprijed sa agencijom da tu sedmicu kad je on u kući neću moći ispoštovati punih 8 sati, već možda upola manje. A dogovorom se sve i postiže, zar ne?

Hoću da vam kažem da niti jedan posao nije jednostavan. Nema nigdje “nagrabit” novca. Za sve morate se potruditi i zaraditi. Morate slušati mentore i raditi kako vam kažu. Samo tako ćete uspjeti. Nemojte sebe zanemarivati zbog titule “udata žena”. Evo ja sam uspjela sa dvoje male djece zaradit nešto novca i sebi.

A muž i ne mora znati da vi novac imate. Napravite neku vrstu ušteđevine. U suštini, ukoliko bi vas grizla savjest zapamtite da ga ne varate, ne pokazujete svoje lice tako da ne mogu saznati ko ste. Sve na profilu je lažno, od imena, godina, slika. Apsolutno sve zbog vaše sigurnosti. Vi naravno nećete padati na fore da vam uplati novac na račun pa da otkrijete svoje podatke! Moj posao traje već mjesecima. Brak je isti kao i ranije. Bez sumnji i bilo čega. Uskladila sam i smislila svaki tren proveden sa mužem i bez njega.

Ukoliko nešto želite to ćete i postići bez obzira na sve. Riješite se svojih strahova i upustite se u more želja.

Baby girl!

i-camz.com - Webcam Models Wanted!

Click here for more.

i-camz.com - Webcam Models Wanted!

Izbegavajte posrednike u internet model poslu!

Pozdrav!

U današnjem postu navest ću vam neke negativne činjenice u ovom poslu, čega treba da se čuvate. Napisat ću vam lično iskustvo koje sam doživjela kao cam cura.

Ja sada radim isključivo na sajtu Internet modeling. Moje prvo iskustvo sa tim sajtom nije prošlo dobro, no to nije do sajta nego zbog mog neiskustva. Na sajt se nisam se prijavljivala sama, već preko agenta. Umesto da se sama direktno prijavim, on mi je ponudio pomoć i to mi je tog trenutka delovalo kao super ideja.

On mi je napravio profil tako da nisam imala problema oko toga. Profil je napravljen i odobren u roku dva radna dana. Uputio me u posao, sve objasnio, i odredio 8h dnevnog rada. Koliko sam čitala lijepo se može zaraditi, ali istovremeno svjesna sam da nema para bez rada. Pristala sam i na tih 8h. Po njegovoj priči minimalac zarade dnevno iznosi 120$. On mi šalje klijente tako da ja dobivam sve na “tacni”. Super, zar ne? Za nedelju dana sam imala prilično lijepu sumu novca i zatražila sam isplatu na svoj Skrill račun.

Nakon primitka novca agent je tražio polovinu moje zarade! Od tih 8h dnevno, najmanje 4h sam radila bez njegove pomoći i njegovih klijenata, i zarađivala dosta više nego kada je on bio tu. Razočarala sam se, jako. Ipak sam ja bila i radila pred kamerom a ne on. Ulazila sam u “chat sobu” u svaka doba kako bi zaradila više novca. A on je od mojih teško stečenih para uzimao polovinu!

Nisam željela više suradnju sa njim, a on je iz osvete ugasio moj profil. Pronašla sam na sajtu email adresu za žalbe i prijavila tog kretena. Novac mu nisam ni poslala jer sam ukapirala da sam bila prevarena. Na sajtu možete pročitati da sajt isplaćuje agente direktno za modele koje dovedu, a ne da se uzima od cam modelove zarade. Tj taj tip je probao da me prevari. Prijavila sam se drugi put sama, popunila sve podatke, dobila odobrenje i počela sa radom.

Baby Girl

Prvih par nedelja kao cam cura

Ćao!

Kao početnik sam jako lijepo počela. Nekih 20-40$ dnevno, ovisno koliko radim, ali ne duže od 2h dnevno. Obično u noćno vrijeme jer ima više prometa. Ali svakako bitno je znati da prvu sedmicu ćete zarađivati neki sitniš jer ste još uvijek novi i potrebno je steći klijente i fanove.

Rad bez pokazivanja lica je idealan za osobe koje su u braku, vezi i slično. Brzo ćete ukapirati sve, nije teško. Ovo je jedan od najlakših poslova sa puno para. Prvo što sam pomisllila kad sam zaradila novac jeste da nema više ustajanja prije zore, žurbe na posao ili kasnog ostajanja za neki minimalac. Zadovoljna sam, napokon.

Najviše jednu sedmicu morate biti uporni kako bi postigli ono sto želite. Nikome od nas nije lako. Ali kad jednom steknete svoje fanove i stalne klijente, ostalo je sve lahko. Meni je doista bilo u početku jako neugodno, ali kasnije sam se opustila i jednostavno radila. Kada ne radim, nedostaje mi. Čak i kad imam slobodan dan poželim ući na sajt, pogledati šta se dešava.

Niko vas ne može prepoznati – to je i najbitnije. Postoji mogućnost blokiranja 5 zemalja koje želite. Ukoliko imate rodbine, za svaki slučaj izaberite tu opciju. Ukoliko vam neko bude dosađivao, blokirajte ga.

Ako želite do cilja, trudite se svom snagom. Ono što je meni davalo snagu jeste želja da dostignem svoj cilj, krajnji uspjeh – 2000$ mjesečno.

Baby Girl 😘

i-camz.com - Webcam Models Wanted!

i-camz.com - Webcam Models Wanted!

i-camz.com - Webcam Models Wanted!

i-camz.com - Webcam Models Wanted!

Stalna mušterija puno znači

Pozdrav!

Znam, znam, odavno me nije bilo tu. Nadoknadit ću, evo mali dio mene. Ovaj put kad sam već odvojila vrijeme za vas, reći ću vam par stvari o svojim klijentima. Znači, svoja iskustva sa njima, šta i kako radim kao webcam djevojka.

Ja doslovno imam jednog, ali vrijednog i zbog toga ne provodim mnogo vremena na sajtu. Zbog toga iskreno sa ostalim mušterijama ne radim puno, sem ako uđem a on nije tu. Mada je i to baš rijetkost za mene.

Ovako je to počelo. Ja sam imala sreće od samog početka, tako da kažem. Dok radim dužna sam svakome odgovoriti na poruku, poziv i sl… Dok je većina tražila video poziv, da pokazivam svoje tijelo ,grudi… u moru istih našao se jedan pojedinac koji je tražio samo razgovor, ako sam raspoložena.

Pristala sam, iako nisam mogla vjerovati da bi neko platio za običan razgovor sa cam devojkom. Poslao mi je zahtjev za video, koji sam objeručke prihvatila. Na moje iznenađenje bio je normalno obučen, kulturan i normalan muškarac, od nekih tridesetak godina, a uz to i jako lijep!

Počeli smo sa pričom, izbjegavajući razmjenu naših imena ili bilo čega vezano za moj privatni život. Pitao me neke stvari poput ,zašto radim ovaj posao, da li stvarno ima novca na ovom camgirl sajtu i sl… Jako prijatan muškarac. Barem je takav utisak ostavio na mene . Pričali smo satima i uopšte nije bilo vremena za druge mušterije, jer je on uzimao cijelo moje vrijeme.

Naravno da smo imali i naše trenutke, međusobno pokazivanje tijela, ali njemu nije bio cilj samo to. Htio je nekoga za sve i drago mi je da sam ja bila taj izbor! Bogato bi me nagrađivao, te slao poklone. Nije mi trebao više niko za poziv ili bilo što drugo.

Moj Loverx je moj drugi čovjek. Moja druga prijateljica za sve što se dogodi, za priču, za bilo kakvu potrebu. Sve što mi treba, novac i sl on mi šalje, naravno kao tokene, a ja sebi preko webcam sajta isplaćujem novac. Već neka tri mjeseca je tako. Kad je on tu, nema potrebe da radim sa drugim klijentima. On mi daje i više nego što mi je potrebno.

Ali ipak ne može da bude tu online 0-24 h jer ima posao i porodicu. Dođem mu kao razonoda u kasnim satima. Da mi ispriča što se dogodilo taj dan. Također i meni dobro dođe, ne za novac samo, već i za priču. Ali bez obzira koliko sam posvećena jednom klijentu, nikad ne bi dala svoje prave podatke. I naravno bitna činjenica u svemu ovome jeste što ne pokazujem lice, čak ni njemu. I nikad mi to nije ni tražio… Meni je bitna diskrecija u ovome poslu webcam cure, mada mi je sva moguća sigurnost u potpunosti zaštićena.

Bez obzira na sve ostalo, trudim se imati vremena i za ostale mušterije, ipak svaka para je bitna, zar ne? A i čovjek što više ima, više želi novca za sebe. Želim vam ostaviti pozitivan dojam, jer doista se može zaraditi na ovaj način i steći jednu vrstu prijatelja, tj stalnih klijenata.

Nadam se da sam vam makar malo objasnila situaciju i objasnila zašto onaj jedan! Sve u svemu, ako i ne nađete nekoga sličnog “mom”, radite sa drugima.

Lijep pozdrav, Baby Girl

Hrabre žene u Camgirl svijetu

Da li ste ikada razmišljali o nekoj ponudi za posao, koja je na neki način bila izvan vašeg dosega? Da li ste slučajno se našli u mislima, da radite posao camgirl djevojke i da razmislite o činjenici da će vas neko prepoznati?

Ja, kao udata žena, majka dvoje djece… Ali ja! Borila sam se sa samom mišlju jedne osobe koja bi me prepoznala i možda stavila u neugodan položaj ili čak rekla nekome. Ili pak ucijenila…  Apsolutno, nikada u svom životu do sada nisam bila toliko sigurna u nešto, kao u ovo sada, samo zbog toga što sam probala raditi nešto.

Iako sam počela od ničega, pretvorila sam se u nekoga ili u nešto iz ovoga svega. Nije bio uzaludan ni rad na manjim aplikacijama, jer sam baš tu stekla iskustvo rada sa klijentima. Kako se trebam ponašati i što trebam raditi. Gledala sam druge djevojke kako to rade. Da, imate i tu mogućnost da potpuno besplatno gledate druge djevojke i učite istovremeno dok i vi zapravo radite. 

Mjesecima radim ovaj posao i odlično mi ide. Čak štaviše muž uopšte nema pojma što radim, niti mu govorim za novac koji dobijam. Želim imati za sebe i svoju djecu da kupim što poželim. Uvijek se tu nađe neka laž ukoliko se pretjera sa kupovinom pojedinih stvari. Mada sam u prednosti, jer on radi vani. 

Ono što vam cijelo vrijeme želim reći jeste zapravo da probate. Vi koji čitate ovaj post, probajte.. Posao se radi bez pokazivanja lica i nemoj da vas lažu kada kažu da je zarada manja. Iskreno, da li vas neko zove da vidi vaše lice ili tijelo? Vodite se logikom. Probajte i osigurajte sebi život.

Camgirl je jedan od najboljih i najsigurnijih poslova u svijetu. Milion djevojaka se bavi ovim. Kad bi samo napravili nalog i krenuli sa posjetom određenih soba, shvatili biste da tu radi većina udatih i starijih žena.

Vi, koje imate problematičan brak, radite… Ako bi nekada ga ostavile, da imate posao od kuće, dobro plaćen. Najmanje 40$ na dan zarađujete, jedna minuta košta nekih 0.70 centi… Možda vam to izgleda kao malo, ali koliko brzo se kupi, niste ni svjesni. A takvu dnevnicu ne bi kod privatnika mogle ni imati, sem ako radite u nekoj kafani okruženi pijanicama. A ovako ostajete do kasno kod kuće, u svom toplom krevetu, radeći stvar bez lica, tako da sutra niko ne može reći “e ova radi u kafani, može je imati bilo tko”. Mislim da jako dobro shvatate što želim reći.

Ovaj posao rade i djevojke i žene, da nije siguran ko da bi se ovoliko djevojaka bavilo ovim! Probala sam i uvjerila se u moć ovoga i samo vas želim odvesti na pravi put. Ipak ste makar jednom ušli na “Google” i počeli tipkat tipa “honorarni posao”, ili “posao chat animatora” i slicno. 

Samo želim reći da budete hrabre i odlučne žene, koje se ne boje ničega i nikoga. Bez obzira što je u pitanju ovakva vrsta posla, ne bojte se, jer ne mogu vas prepoznati! A zarada je, malo reći, odlična.

LP
Baby Girl

my dirty hobby

Sajtovi za početnike u svetu webcam modelinga

Pa dragi moji početnici u svetu webcam modelinga, dobro mi došli 🙂 Danas ću vas upoznati sa sajtovima na kojima sam ja radila i naučila kako se radi ovaj posao. Možda vam se trenutno čini jednostavnim, ali niste u pravu. Posao jeste lagan, ali za sve treba jedna vrsta pripreme, zar ne?

Pa evo ja ću vam navesti par sajtova i napisati kako plaćaju, šta se zahtjeva, a na vama je da odlučite i izaberete najbolje za vas. Pa da krenemo.

Za ovaj posao bit će vam potreban računar ili laptop, dobra internet konekcija i web kamera. Ukoliko vam je računar u kvaru ili ga jednostavno nemate, možete privremeno koristiti i mobilni telefon. Bitno je da vam je kamera u dobrom stanju. Pod tim dobrim mislim da je dovoljno čista i nikako mutna .

Kada sam saznala za ovaj posao, naravno da sam prvo istraživala o svemu. Prvo sam krenula raditi na jednoj aplikaciji.

Aplikacija Chamet

Instalirate aplikaciju, otvorite nalog i uredite profil. Ne stavljajte pravo ime niti prezime, čak ni datum rođenja. Aplikacija uopšte to ne provjerava, stavite bilo što. Postavite slike, postavite cijenu minute vašeg razgovora i počnite sa radom. Najveća cijena po minuti koju možete staviti je 0.80$ i manja vam se i ne isplati postavljati. 

Profilna slika mora biti normalna fotografija i nikako ne stavljajte golišave slike jer nisu dozvoljene. Također kada ste u live-u, sem lica ništa drugo ne pokazujete. Ukoliko budete krili lice ili pokazivali grudi ili što već, bit ćete banovani.

Isplata se vrši svake sedmice i isplaćujete sami sebi na bankovni račun. Minimalan iznos za povlačenje iznosi 10$.

Chaturbate

Chaturbate sajt je idealan za početnike. Zarađivanje se vrši preko tokena i privatnog chata (gdje korisnik plaća po minuti za razgovor). Vi sami određujete cijenu privatnog chata. 

Imate pravo blokirati zemlju iz koje dolazite ili bilo koju drugu zemlju, tako da vaša anonimnost ostaje zagarantovana. 

Isplata se vrši sedmično a minimalni iznos je 50$. Isplata se vrši na: Paxum, Skrill, Wire transfer, poštom ček, Bitcoin…

Internet Modelling

Internet Modelling  je sajt jednostavan za prijavu. Nakon što pošaljete obrazac, pričekajte verifikaciju profila 24-48 h. Zatim uredite profil i postavite cijene privatnog chata po minuti i cijenu zasebnog pokazivanja u live-u. 

Bit će vam potrebna sedmica dana, kako bi stekli svoje klijente i fanove. Dok ste u live-u ne pokazujete tijelo. Za sve vam bude plaćeno. Ako neko želi vidjeti grudi mora poslati tokene.

Poznavanje engleskog jezika, makar osnove, je jako bitno jer na chatu morate odgovarati na poruke.

Također isplata je jednom nedjeljno, a minimalni iznos za isplatu je 42$. 70% je vaša zarada. Lice ne morate pokazivati ukoliko ne želite.

Ja sam se za sada zadržala na sajtu InternetModelling, to je moj izbor.

BongaCams

BongaCams sajt je jako posjećen a radi se i kao na Chaturbate-u, pa neću sada ulaziti u detalje.

Skyprivate

Skyprivate je poseban sistem zarade jer ni u jednom momentu niste uživo. Jedino vrijeme kada “radite” i kada vas neko vidi je kada vas nazove. Rad se obavlja isključivo preko aplikacije Skype. 

Sve što je potrebno jeste instalirati Skype i registrovati se na skyprivate. U sučelju skyprivate skinete plugin koji se zove payper minute. 

Odaberete cijenu po minuti koju želite. Preporuka je 2$, ali uvijek možete promijeniti. 

Klijent vas uopšte neće moći nazvati, niti dodati na Skype među kontakte, ako nema dovoljno sredstava na računu. Isključivo 1:1.

Postotak koji uzimaju iznosi 35%. Znači vama ostaje 65% vaše zarade. Sa cijenom od 2$ po minuti i dalje vam ostaje 1.3$ po minuti. Znači u 10 minuta, zarađujete čistih 13$. Po meni jako isplativo i kao početniku lagano i sigurno.

Evo vam nekoliko izbora, na vama je da odlučite ostalo. 
Od mene imate veliki pozdrav,
Baby Girl

Prodaj svoje gaćice preko Interneta

Malo više ću vam pričati o ovome. Dobro je znati za svaku opciju koju nam život nudi. Ponekad je možda i slađe ono što je izazvano strahom i nesigurnostima. Bez obzira na to kakve ste ili godine, kakve ste građe i slično, svako pravi svoj izbor, a vaš je izbor da li ćete se pridružiti timu ili ipak nemate dovoljno hrabrosti za sve. Bit će navedeno samo moje lično iskustvo, jer šansa da pričam u prazno ne postoji. Svaki rizik je dobro došao, kao i svaka greška, a na greškama čovjek uči, zar ne?

Pa da krenemo!

I ova stvar je moguća! Potpuno anonimna i mnogooo isplativa. Ukoliko se bavite npr webcam modelingom imate i ovu opciju za zaradu dodatnog novca. Vaša glavna stvar je da se snađete i poslušajte me. Ja sam sigurna da će te uspjeti i neće biti potrebe ni za kakvim daljnjim traženjem nekih minimalnih poslova, sa minimalnom zaradom.

S obzirom da se ja bavim webcam modelingom, vidjela sam da postoji i šansa za prodaju odjeće, onoga što je na vama u trenu dok radite . I to preko sajta na kojem radite. Ali savjest mi ne bi bila mirna da nisam malo proguglala o svemu tome, kako i šta se radi. Da li je moguća potpuna anonimnost, kako se novac dobija, kako je bolja zarada i slično. Ja ću pokušati koliko toliko da sve lijepo objasnim i da vas upozorim i na lošiju stranu ovog posla.

Posjetila sam par sajtova koji se bave samo sa prodajom gaćica preko interneta. Isključivo sa tom prodajom. Mada bi bilo dobro da mogu npr prodati čak i nošene najlonke, možda postoji i taj fetiš. Obično što dulje sam čitala, izgledalo je primamljivo, međutim na kraju npr piše da je potrebno za početak uplatiti 25$ jednokratno kako bi započeli svoju prodaju. 25$ je puno kada nisi siguran uopšte da li će taj posao i uspjeti. Ili jednostavno kada neko kreće od nule i nema novca za uplatiti. Zato sam počela tražiti nešto što je ustvari besplatno i s dosta posjećenih.

Na kraju tunela dolazi svjetlo, tako kažu. Pantydeal.com je moj izbor. Besplatan i sa dosta posjećenih osoba. Možete prodati sve što vam zapravo padne na pamet, sve što poželite ili imate na umu.

Ali bez obzira koji sajt odaberete dobro je znati par stvari. Kao npr da ni u kom slučaju ne otkrivate svoje prave podatke, sve što navedete na profilu bude potpuno lažno. Lice nikad ne pokazujte. Iako će te vjerovatno biti u toj situaciji da će vam stići poruka tipa dobra si, koliko dugo si nosila određene gaćice, neko će poželiti  dobro upoznati vas, a vi nemojte nasjedati na to. Da potpuno izbjegavajte poruke, bit će još čudnije, jer bi neko mogao pomisliti da se zapravo muškarac krije iza profila.

Znači ni u kojem slučaju:

 • Nikada nemojte pokazivati svoje lice na fotografijama
 • Nikada nemojte stavljati povratnu adresu na pošiljku
 • Nikada se lično nemojte upoznavati sa klijentom
 • Postavite lažni PayPal račun kako klijent nikada ne bi pronašao vaše pravo ime.

U svakom poslu postoji i ona strana straha i sigurnosti. Ukoliko se budete upustili u ovaj posao obavezno me poslušajte. Prodaja je stvarna. Zamislite da neki lik želi kupiti vaše smrdljive gaćice koje ste nosile za nekih 20$-80$, ovisno od toga što klijent zapravo želi. 

Ovo će vam možda zvučati čak suludo, ali svakog muškarca nešto drugo pali. Tipa gaćice nošene više dana ili one što se obukle preko dana. Pa čak će pojedinci poželjeti da masturbirate, to ih pali i vole osjetiti taj miris. Budite spremne na sve, svaku želju. Također, bit će zahtjeva za fotografije ili videa, bez lica. Međutim ako ćete me poslušati, onda nemojte biti naivne i “poleeetit“ snimiti se nekome. Do adrese se na taj način vrlo lahko dolazi. Da vas ne učim informatici, jednostavno smislite razlog. Žene smo i možemo sve, zar ne?? 

Doduše posao sadrži dosta straha, ajmo reći ili pak stresa ukoliko ne poznajete ove „vode“, ali svakako me poslušajte i bez problema možete početi raditi ovaj posao. 

Također bitna stvar u svemu ovome jeste da novac postoji i zaraditi se može. Koliko možete prodati sedmično ili mjesečno zavisi isključivo od vas. Uvijek imajte na umu da kada objavljujete sliku gaćica koje imate kao ukras neka bude nešto pored njih.

Da apsolutno nijedan detalj iz kuće ne otkrijete dok fotografišete. Postoje razna natjecanja, po pregledima i posjećenosti profila. Pojedine djevojke su spremne na sve, čak i na one niže padove koje ih mogu koštati svega.

Nikada ne idite na Craiglist. Zašto? To bi mogla biti vaša najgora odluka u životu. Daleko od otmjenog. Čak i činjenica da bi vam se prije neko javio kad bio objavili oglas da tražite partnera za sex, nego tu neki klijent. Možete dobiti samo sexualno uznemiravanje od strane kupaca, gdje se sve to odvodi i svodi na dosta stvari. Tu opciju jednostavno izbrišite. Ima boljih načina da se reklamirate i steknete više klijenata. 

Ali vjerujte da su bitne samo dobre slike,samo nešto spontano ili dobro odrađeno. Uopšte nema potrebe za suludom jurnjavom nekih slika gdje se dokazujete ko ste vi.

Namamite dobrom pričom i fotografijom gaćica, onakviih kakve klijent poželi. Pa makar bile i sa tragovima vaših izlučevina. Neka miriše i dobro izdrka na njih. A vi ih dobro naplatite i uživajte. 

Zašto bi radile dvije smjene po nekim lokalima, čistile, kad par vaših smrdljivijih gaćica možete prodati do 100$, dok bi negdje drugo radile 10-15 dana za te novce. Bitno je da se vi dobro osjećate i da poželite se vidjeti u ovom svijetu. Što je najbitnije, niko ne mora da zna, a vi lagano iz topline svoga doma rješavate finansijski pitanje, prodajom para vaših smrdljivijih gaćica.

Pratite me i dalje, za više korisnih informacija. 

Veliki pozdrav 
Baby Girl

my dirty hobby

my dirty hobby

my dirty hobby

chaturbate

live-jasmin

live-jasmin

Metode plaćanja

Pozdrav!
Ovaj put ću vam pisati o vjerovatno najboljim metodama slanja zarađenog novca na vaš račun.

Sve više ljudi se bavi online poslovima ili ‘pak plaća preko interneta ne koristeći kreditnu karticu, već neke druge metode. Do sada ste vjerovatno čuli za Skrill, Paypal, Bitcoin, ček (e-pošta), Western Union i slično. 

Ja ću vam navesti par primjera. Bez obzira kojim poslom se bavite, nije loše znati dobre i loše strane plaćanja preko interneta ili jednostavno prebacivanja novca na račun. Ovo je moje lično iskustvo.

S obzirom da radim par poslova online, morala sam dobro gledati na svaki detalj i izabrati najbolju metodu plaćanja za sebe. Niti jedan početak nije lagan. Dobro sam se istrošila i načekala do pravog računa. Ja sam krenula sa Skrillom. 

Skrill

Prije svega lagana registracija, to je ono što me je i privuklo, jer se nisam previše željela opterećivati oko toga, s obzirom da sam prvo trebala vidjeti da li će posao ići kako treba.

Imate opciju odabira valuta EUR I USD. Ukoliko ste iz Bosne uzmite EUR, i uostalom Dollar često opada, tako da i taj vaš zarađeni novac može se preokrenuti za par centi manje.

Lagana registracija, plus sve što je potrebno jeste da ukucate vas email koji ste koristili za registraciju i prenesene svoj novac. Doduše loša strana jeste što se čeka sedmicu dana, dok novac stigne na Skrill.

Provizija je također loša. Npr želim isplatiti 40$, na Skrill dođe 35$. Dodatno dok novac isplatite na svoj račun u banci, uzimaju dodatnu proviziju od 5.5€ i opet čekate sedam dana dok novac dođe na vaš račun. Slobodno zakolutajte očima jer sam i ja dva puta iskoristila ovu metodu plaćanja i odustala. Čak i sada imam 31$ na računu, ali trebam imati 35$ kako bi mogla prebaciti novac na račun, jer je to neki određeni minimalac za prebacivanje. 

PayPal

Preporuku sam dobila za metodu PayPal . Za nju ste već dosta puta čuli zar ne? 

Pa ovako… Za registraciju vam je potrebna e-mail adresa i debitna/kreditna kartica. Novčani iznos sa kreditne/debitne kartice se direktno prebacuje na PayPal i obrnuto. 

Dobro je znati da prenosi novca sa Paypal-a na vas račun svakog 1 u mjesecu ne postoji nikakva naknada, dok za bilo koji drugi datum uzima se provizija od 5$ za našu zemlju. Također ukoliko i šaljete novac nekome plaćate proviziju za slanje novca. Ali sve u svemu PayPal je brz i jeftin način plaćanja na internetu.

I da napomenem jos nešto. Ukoliko imate novca na PayPal računu, on će automatski 1 u mjesecu da prebaci novac izravno na vaš račun. 

Uplata novca na PayPal račun traje 5-7 radnih dana, dok novac prebacujete sa PayPal na bankovni račun traje oko 2-3 radna dana – nešto brže od Skrilla. Ali sa provizijom su dosta bolji i korektnijii. Npr ako imate novca i ne treba vam novac s Paypal-a dobro je čekati i 1 dan u mjesecu, barem bez naknade.

Jako bitna stvar koja se meni iskreno svidjela jeste da apsolutno niko ne može imati pristup tvom računu i saznati ko ga koristi. Čisto napominjem ukoliko novac primate od nekoga sa strane – za usluge ili ako radite kao webcam model ili prodajete donje rublje i sl..

I ova metoda kao i svaka druga ima svoje nedostatke, kao i prednosti. Ovdje ću se malo zadržati sa nabrajanjem,kako bi uspješno odlučili se za pravu metodu.

Krenut ću sa PayPal -ovim prednostima:

 • Bezbjednost 

Kada dobijete PayPal račun vi unesete brojeve kreditnih kartica i bankovnih računa koje želite da koristite. 

Nakon toga više nikada ne morate da otkrivate te podatke prilikom kupovine na brojnim sajtovima. Vaše informacije ostaju povjerljive, što znači da možete bez straha da kupujete online i budete sigurni da neće niko doći do vaših finansijskih podataka. 

 • Slanje novca

Korisnici Paypal-a mogu da šalju novac širom svijeta samo jednim klikom. Jedan od najboljih razloga za korištenje Paypal-a jeste što nema cijenu – besplatan je. Nema mjesečnih i godišnjih članarina.

Mane Paypal-a su sljedeće:

 • Servis za podršku i nije baš najbolji i uvijek nije pristupačan, ponekad je potrebno više vremena dok dođete do prave osobe 
 • Paypal može da zamrzne sredstva, bez prethodnog upozorenja
 • Isplata na Visa karticu čeka se po nekoliko dana
 • velike provizije.

Što se tiče ovog dijela da je PayPal besplatan, to je istina, sem što morate imati na računu par dolara, kako bi prilikom registracije vam skinuli par dolara sa računa kako bi se uvjerili da je prava osoba iza svega, i odmah vrate to što su uzeli. Ne sikirajte se, u biti je besplatan.

Western Union

I naravno ja sam iskusila još Western Union kao metodu. Doduše novac kada se pošalje, za par minuta stiže. Bez obzira iz koje zemlje pristiže. 

Za slanje novca određenoj osobi nikome nije potreban otvoren račun u banci. 

Novac preuzimate u banci ili u Pošti. Proviziju uvijek plaća pošiljalac. Ali jako mali broj ljudi će vam na taj način da šalje novac, jer su potrebni svi podaci. I vaš, kao i od pošiljaoca.

Prethodne dvije metode o kojima sam vam pisala su dosta korištene i sigurno prve među plaćanjima u zemlji. Isto kao što ja ne bi željela da neko zna moju adresu, broj tel, ime i prezime…, tako ni pošiljalac. I dodatno ovisi i posao kojim se bavite . 

Pa evo ja sam uglavnom napisala ove tri metode kao svrhu plaćanja, s kojima sam imala kontakt. Ja sam se opredijelila za PayPal i nisam pogriješila još uvijek. Svaki posao ima tu opciju i obično čekam da se novac sakupi, kako bi ga prebacila. Ili ne moram ni prebacivati. Možete zatražiti da vam dostave karticu na adresu i da ju koristite, baš kao i bankovnu, što je još bolje jer tada nemate naknada za korištenje.

Toliko od mene za ovaj put.

Lijep pozdrav 
Baby Girl

Zarada kao chat animator u Cloudworkers kompaniji

Pozdrav 😘
Dugo vremena nisam bila tu, opravdano naravno. Željela sam malo istražiti o drugim temama i poslovima za moj blog, da se sav posao zapravo ne zasniva na webcam modelu.

Doduše su to sve online poslovi koji se zasnivaju na sex-u, mada ništa strašno. Što se tiče posla webcam modela još uvijek se tim bavim, ali imam još jedan posao koji ne zahtijeva pokazivanje lica ili bilo čega drugog: isključivo pisanje. Dopisivanje sa muškarcima, pod lažnim imenom, bez apsolutno ijedne tvoje informacije. I bez slika i video, zaista samo pisanje.

Prva mana jeste što se posao može raditi isključivo preko laptopa ili kompjutera. Preko mobitela nemojte ni da probavate, jer vas mogu i tužiti (za početak rada potrebno je potpisati ugovor). Da, dobro ste čuli. Ništa ne radite dok ugovor ne potpišete bez obzira da li imate iskustva ili ne.

Ono što od vas traže nije ništa nemoguće. Svaki posao zahtijeva rad, tako i ovaj. Iskreno bila sam bas sretna kada sam naišla na ovu vrstu posla. Zarada je solidna i može se lijepo zaraditi.

Osnovno je da vam kažu prednosti i mane ovog posla, šta možete očekivati, kolika je zapravo zarada, koliko košta jedna textualna poruka i slično. Evo ja ću vam pojedinačno objasniti situaciju o svemu.

Prednosti i mane chat animatora

Prednosti ovog posla su zapravo što za ovaj posao ne treba iskustvo. Nema potrebe da dane provodite učeći određene stvari. Samo vam odrede jednu osobu koja vas uloguje na aplikaciju i odmah pokaže kako se radi. Vi odlučujete da li ćete se snaći ili ne u svemu tome. Ali ako u sebi imate imalo one seksi strane, ako nalazite sebe u nekoj priči o sex-u,definitivno ste stvoreni za taj posao.

Znači sve što je potrebno jeste zapravo da imate laptop i da pišete nekom napaljenom mladiću ili dedici i skupljate novac. Neki od njih i traže ljubav ali njih je malo manje. Ipak što bi se reklo “ko muško”! Većinu njih zanima samo seks. Vaši podatci su u potpunosti sakriveni, tako da ne smije te se otkriti ni u kom slučaju. Sastanak se može dogovoriti, ali nikada se nećete naći sa tom osobom. Razlozi neće biti glupi da vas neko pročita istog trena. Na sve se mora paziti, naravno.

Što se tiče loših strana, pa i nema naročito mnogo. Ugovor vas ne treba naročito brinuti. Na e-mail dobijete ugovor, pročitate i odgovorite. Ne morate prihvatiti posao, do vas je sve. Bitno ga je razumjeti samo. Naprimjer, ja sam potpisala ugovor sa Internet modelingom i radim kao webcam model i nikad nisam došla u pitanje s mojim ličnim podatcima. Tako i da sam i u ovome skroz opuštena. Nikome nije cilj neka sramota, čisto poslovanje koje žele da osiguraju, da ne bude za dva dana – hvala vam ali ja više ne želim da radim ovajj posao i slično. Nije teško. Par sati sjedite za računalom i šaljete poruke strancima koji vam plaćaju za to.

Ono što vas sigurno najviše zanima jeste zarada. Posla ima uvijek i tu ne možete izgoriti. Plaća se 0,07 km po poruci. Čini se malo, ali zapravo nije zato što ima posla. Dnevno možete da pošaljete čak do 800 poruka. Ovisi samo o vašem vremenu. To je nekih više od 50km na dan. Nek pošaljete 200 na dan, imate 14km a negdje vani bi se mrzli za taj novac i slično.

Možete ga uzeti kao stalni ili dodatni posao. Ukoliko će vam to biti ipak stalni posao priključite se i call centru, moj vam je savjet. Mjesečno možete imati nekih 700-800km. Isplaćuju na devizni račun u eurima ili Paypal-om.

Trenutno potražuju chat animatore na hrvatskom jeziku, pa evo idealne prilike za vas kojima novac treba.

Sretno 👍🏻
BabyGirl

i-camz.com - Webcam Models Wanted!

Soulcams-models-300x250-001.jpg

Click here for more!

i-camz.com - Webcam Models Wanted!

Click here for more.

i-camz.com - Webcam Models Wanted!

Kako zaraditi kao chat animator

Pozdrav!
Danas ću vam pisati kako zaraditi na internetu kao chat animator. Kao i u svakom drugom poslu ima više kompanija i različitih iskustava, što znači da negdje plaćaju bolje negdje manje, ili s manjim i većim radnim vremenom.

Uglavnom, sve opcije je dobro imati na umu i pred sobom za bolji odabir određenog posla. Za vas imam par kompanija, pa ću vam za svaku objasniti pojedinačno prednosti i mane kako bi što bezbolnije odabrali pravi posao.

Posao je od kuće, rad na sms chatu za odrasle. Potrebna je ambicioznost, ozbiljan pristup poslu, spremni na timski rad, dobra internet veza, vještina brzog tipkanja i snalaženja, izričita komunikativnost, i maštovitost!

Chat animator u Cloudworkers kompaniji

Već sam pisala o ovoj kompaniji. Oni se žele osigurati ugovorom, ali i pružiti najbolje. Njihovi chat animatori se ne razlikuju od drugih samo zbog ugovora, već i po tome što možete da radite kod njih puno radno vrijeme, kao i pola, ili nepuno radno vrijeme. U svakom slučaju preporučujem da pažljivo pročitate moj prethodni post, s tim da stvarno skontate ovaj vid zarade.

SMS chat

Ja sam njihov oglas pronašla na Lalafo Srbija i javila se. Razmijenili smo brojeve i čuli se preko Vibera. Viber je jedna od opcija preko koje se čujete, također vam šalje kontakte djevojaka koje rade u istoj smjeni sa vama, a obično radite sami kako bi mogli da zaradite.

Cijeli dan ima posla, ako znate da radite, ali svakako je bitno da naučite sve cake koje možete, čak i zapišete nije sramota. Kod njih se ne potpisuje ugovor ali morate biti tu 6h i iskreno kada se radi, pogotovo kada ste sami, ne postoji ono evo samo da ovo ono uradim i slično. Kada radite, onda radite samo. Također morate nekako biti spremni na sve, znači ako vam kaze sutra ste od 7, prekosutra od 11, tražite sebi vrijeme. Isplatit će se, jer stvarno nije loše za radit.

Radim par tjedana i zadovoljna sam. Imam dvoje male djece, ali se opet uspijem organizovati oko svega i jednostavno želim da radim. Zašto da plaćam vrtić, autobusku kartu, hranu, prevoz i da mi ostane nekih 100-200 km, kada mogu od kuće da radim i uštedim sve to, plus zaradim. U ovo doba korone, bolji vam je ovaj posao sigurno, dalje ste od ljudi, vakcinaciju možete izbjeći a zarađujete. Isplata se vrši u kunama, isključivo preko Western Uniona.

Jedna poruka košta 0.30 kn, a za 6h mozete preko 200 poruka da napišete, a možda i više, što je prosjeku dnevnica nečija za koju radi po 10h i više. A 6h vam prođe kao dlan o dlan, jer posla ima i nemate kada gledati na sat. Ukoliko napisete 200 poruka to vam je 15 km. Ja znam da ste vi očekivali brdo para i možda i više novca od ove sume, ali budite realni malo. Ko želi lijepo da zaradi i ima platu od 2000-4000 kn mjesečno onda ste na pravom putu. Još ste u toplom domu, pored svoje djece i primate platu.

Također, ljudi imaju razumijevanja, kada imate npr smrtni slučaj, bolest djece ili vas, nebitno. Samo u pocetku se mjenjaju smjene kako bi se sto brze naucili i poceli samostalno raditi. Dobra stvar jeste da se i probne poruke računaju. Plata je svakog 5-tog u mjesecu i šalju je Western Unionom. Prevara nije, jer sam i ja već dobijala novac, a ukoliko se odlučite na ovu vrstu posla bit ćete jako zadovoljni.

Još jedna bitna stavka kod njih jest da je samo u početku moguće maximalno 200 poruka poslati, zato što još uvijek ne znate što koji muškarac traži i želi. Jednostavno tu su muškarci koji pišu dugi niz godina i jako ih je puno. Također naravno da je bitno da što manje ugovarate sastanke na koje nećete otići, ali ti muškarci zapravo žele pisanje, razonodu, međusobnu privlačnost i virtualni sex, kao i dominaciju. Postoje gey parovi, normalni parovi, animal parovi (osobe koje su bili sa životinjama, tj tipa kao da su imali odnos sa određenom vrstom životinje),…

Journey.doo

Journey is tvrtka za chat animatore koja traži chat operatere na području Hrvatske, ali možete se javiti iz bilo koje zemlje sa ulovom znanja Hrvatskog jezika. Imate forume za detaljnije saznanje, odnosno iskustva određenih korisnika/radnika. Posao se obavlja preko aplikacije, oni će vam sve pokazati kako ide. Uglavnom po radu su jako slični chatu SMSCHAT.

Zaradu ostvarujete preko primljenih poruka, što znači da vam je u cilju pisati što maštovitije, kreativnije o onome o čemu korisnik želi. Koliko budete maštoviti i pisali dobro, korisnik će vam vraćati poruke i sa tim ćete ostvarivati veći broj poruka, kao i zaradu.

Ali samo ako ste voljni da radite, tada ćete i zaraditi. X ljudi koriste ovaj posao kao dodatni posao. Radno vrijeme je 7 sati dnevno, s tim da imate nedelju slobodnu i jedan dan u sedmici. Smjenu dogovarate onako kako vama odgovara. Da li će vam ovo biti dodatni ili stalni posao ovisi o vama. Već dugi niz godina ova kompanija se bavi ovom vrstom posla, nekih 10 godina.

Kao što sam već rekla da svaki posao ima svoje prednosti i nedosttatke, ali u svakom slučaju više pozitivnih nego negativnih. Pozitivnne strane ovog posla su sljedeće i one vrijede za bilo koju kompaniju koju navedem u ovom postu:

 • posao se radi od kuće
 • bez putnih troškova
 • uvijek dostupan broj naplatnih poruka, pomoću kojih znate svoj prihod za dan
 • mogućnost dogovora oko smjene
 • mogućnost napredovanja.

Negativna strana ovog posla jeste dugo sjedenje za računarom.

Ako generalno volite dopisivanje bilo iz privatnih ili nekih drugih razloga, na ovaj način možete pisati poruke i plus zarađivati pišući ih. Također uz pisanje poruka, možete raditi na telefonu. Tvrtka vam šalje telefone i brojeve, tako da vi nemate nikakvih troškova.

A po minuti ste plaćeni. Jako je bitna upornost u ovom poslu, jer niti jedan početak nije lak i zato je potrebno malo vremena da sve upoznate i uđete u tu neku vrstu kolotečine, jer neiskusnim operaterima je potrebno nekih mjesec dana da znaju baš sve o ovome poslu. Ali ko brzo uči onda može i dosta brže.

Vaše je samo da razmislite da li ste za ovaj posao, da li ste spremni sjediti za računarom čak 7h dnevno, da radite i zarađivate iz toplog doma ili više volite ići vani, smrzavati se za minimalnu dnevnicu.

Na ovom chatu najviše se javljaju dvije vrste korisnika, a to su osobe koje žele da se upoznavaju, ćaskaju, pričaju o svemu, tj najćešće su teme tipa sexy poruke (i tu se operater, tj chat animator najbolje dokazuje kao radnik), a druga vrsta jeste glavna skupina, obično ženske osobe koje se javljaju na tarot chat. Važno je napomenuti kako nije potrebno nikakvo predznanje o tarotu, mada o svemu ćete saznati od vašeg voditelja. Bitna je samo vaša želja sa radom i zaradom.

Cijelo vrijeme ćete imati mentora koji ce vas upućivati u cijeli posao, usmjeravati. Za svako pitanje koje vas zanima rado će vam odgovoriti. Ne treba vas ništa buniti sve će vam biti objašnjeno i za svako pitanje u vezi posla, mentor će vam odgovarat.

Zaključak

Ove tri kompanije su mi nekako najbolje, postoji još i Adriatic ali vec duže vrijeme nisam pronašla neki oglas u vezi njih, tako da je moguće da su prestali sa radom.

Što se tiče ovog posla, nije zahtijevan, lagan je i bez umora možete da zaradite neki novac, pogotovo uvijek kažem ako imate malu djecu i slobodnog vremena, iskoristite ga. Posao koji ne zahtijeva pokazivanje lica, niti jedan podatak prikazan o vama. Jako dobar i pouzdan posao na današnjici.

Oduvijek sam tražila ovu vrstu posla jer ljudi stvarno plaćaju a ne kao neko prethodno ulaganje, pa te izrade, ili nešto krenete pa vas izrade i slično, a vjerujem da vas je dosta tako prošlo. Ja sam zadovoljna ovim poslom, svojim radom,napredovanjem. Kako ja mogu, možete i vi.

Također možete raditi kao chat animator da samo pišete poruke, a možete i kao call operater, primajući pozive, posebno bez chata, sa početnom fiksnom platom od 700-900 eura. O detaljima Call Centra cu pisati u svom sljedećem postu.

Ovog puta sam vam željela prikazati ovaj vid ili dio posla kao jedan od sigurno laganih poslova za koje ne treba znanje, niti neke posebne vještine. Jednostavno bitno je da budete svoji i da radite posao bez izuzetka. Ponekad moram uzeti slobodan dan, ali ja sam se već toliko navikla da mi fali posao taj dan.

Iskreno ja mislim da nisam samo ja već i drugi skeptični u vezi nekog posla koji se nudi, zato uvijek pišem iz svog ličnog iskustva kako ne bi nešto pogrešno napisala. Sve što vidite na mom blogu to su poslovi kojima se bavim i od kojih živim. Jesu bezobrazni, ali oni mi baš i donose najbolje zarade. Ako se pitate kako istovremeno može neko da radi toliko poslova, moram vas napomenuti da chat animator se radi preko računara dok webcam model može i preko mobitela. Istovremeno radim dva posla i zarađujem.

Znači da je sve moguće i ja sam definitivno za ovaj posao od kuće više nego za onaj vani. Pogotovo kad smo već došli u ovakvo doba korone i bolesti. Iskreno vam savjetujem da se pokrenete i da radite ovaj posao ili da imate na umu kao dodatni, jer bi vam mogao postati stalni posao vrlo brzo.

Nadam se da sam vam barem malo pomogla u odabiru posla, a ja sam se zadržala u prve dvije kompanije kao radnik. Što znači da istovremeno radim za obe kompanije i zarađivam. Ali me barem niko ne vuče za rukav da moram bolje i više da radim, nema prekovremenog rada, niti bilo čega. Ja sam zadovoljna, nadam se da ćete biti i vi!

Lijep pozdrav i pusa
Baby Girl

Nova opcija – Call operater

Ćao!
Još jedan super posao u sastavu chat animatora.
O čemu pričam?
Ovako…

Ja sada radim kao chat animator duže vrijeme, pa sam željela malo uzeti vremena za istraživanje ovog posla. Znači ono što sam uvidjela jeste da posao chat animatora ne staje samo na SMS porukama, već da ima dosta posla dodatnog, kao što je tarot i call operater.

Ono što me je zapravo oduševilo jeste da u tom vremenskom razdoblju od 6h radnog vremena mogu da stanu sva tri posla, s dodatnom nedeljom slobodnom, pa čak i jednog radnog dana u sedmici. Za to vrijeme možete ostvariti dosta minuta, porukica, i ono najbolje što jeste da zapravo kada radite sva tri posla, ne radite na procenat ili da vam plaćaju poruku po 0,30kn, već imate fiksnu platu svakog mjeseca. Ta plata iznosi oko 700-800€, sa dva dana slobodna u sedmici.

Ja sam iskreno jako zadovoljna poslom i platom. Prvenstveno što su ljudi fer i korektni, ne kasne sa plaćom i bez problema je šalju preko Western Union-a. Plata je svakog 5 u mjesecu, bez ikakvih odbitaka i poreza, sve je o njihovom trošku i vi dobijete sumu baš onakvu kakvu ste i zaradili. 

Ono čemu se najviše radujem da kažem jeste zapravo činjenica da sam se uklopila u ovaj posao i da i sa djecom stignem da uradim taj posao i napokon budem zadovoljna iznosom. Našla sam da prvo chat nije scam, drugo da novac ne ostane kod njih, već ga doista isplate.

Nema zezancije, ali ni pritiska da nešto moraš, jer ne moraš. Nemaš određenu kvotu koju moraš da ispuniš, samo kuckaš poruke i javiš se kada neko pozove. Malo glumiš da se pališ, da te zanima taj tip, bezobrazno pričaš, smišljaš priče i dobro ti dođe. Zadržavaš ga koliko možeš, a istovremeno novac se  gomila. Tvoje je da odradiš par sati na kompjuteru a to koliko ćeš da napraviš poruka ili minuta, uopšte nije tvoja briga. Zato što si već stigao na razinu koju svako priželjkuje.

Nisam pisala skoro mjesec dana ni o čemu iz razloga što sam željela uvidjeti koliko vremena je potrebno da se dosegne određeni nivo. Zapravo je sve jako jednostavno, potrebno je samo da skontaš, kako šta ide i da ne razmišljaš ni o čemu. Cake su lagane, lahko ih je zapamtiti. Brzo učiš i napreduješ.

Baš  sam nekako prebrzo sve ovo skužila tako da iskreno želim da preporučim vam da što prije zakoračite u ove vode, da sebi olakšate posao na ovoj današnjici, pogotovo nezaposlene osobe, starije ili majke koje od djece nisu u stanju biti u radnom odnosu. Svi jako dobro znamo da nemamo dječjeg doplatka, ako nismo socijalni slučaj, da ako nemamo novac možemo da crknemo od gladi, da je vrtić skup, jednostavno se ne isplati ništa, a cijene su sve više.

Tako da ja kao majka dvoje djece preporučujem da pratite moje postove, da probate i ostanete na dobrom putu ako želite nešto novca da zaradite. Od ovih raznovrsnih anketa, capcthi i brze zarade nema ništa. Okrenite se lakšem i bržem poslovanju i ostvarite svoj prihod, legalno iz tople kuće.

Moj trenutni posao kao chat animator i call operater je na visini zadatka. Uspješan jako.

Tvoja
Baby Girl

i-camz.com - Webcam Models Wanted!

i-camz.com - Webcam Models Wanted!

i-camz.com - Webcam Models Wanted!

i-camz.com - Webcam Models Wanted!

Prodaja vlastitih fotografija

Ponekad pomislim da sam tako bezobzirna i surova u ovom slatkom i bezobraznom svijetu. Možda i jesam ali samo za sebe. Što više radim, više istražujem i želim više imati, više toga znati i poznavati, više znati o svemu ovome što radim i želim da radim.

Pa kad bi se sve sabralo i oduzelo, sigurno više od godinu dana radim ove bezobrazne poslove i jako mi dobro ide. Samo što više novca imam, više ga želim. Koje prokletstvo zar ne?

Pa novi biznis o kojem vam pričam ste već sigurno dosta puta čuli, ali da li ste se i usudili raditi? Ni ja nisam odmah krenula da radim, već sam se bacila u istraživanje oko svega toga.

O čemu je riječ? Zapravo jedan od sigurno najnesigurnijih poslova ukoliko o svakom detalju strogo ne budete poveli računa. Riječ je o prodaji vlastitih fotografija i videozapisa. Odnosno kako sam uopšte došla i realizovala ovu ideju uopćeno reći ću vam u nastavku. Očekuje vas dug, ohrabrujući i jako precizan text sa svim detaljima i nedoumicama koje imate o samoj pomisli na ovaj dio posla.

Ono što je mene zaintigriralo jeste činjenica da se druge djevojke ne plaše da će ih neko otkriti ili prepoznati, možda doći do njihove adrese, lokacije, napraviti im skandalozan problem i slično. Pomislila sam, pa da ima načina vjerovatno da se odradi sve bez tragova. I naravno da ima. Za svaki posao koji se radi ima neko tajno rješenje. Pa ovako…

Ja sam krenula od pravljenja lažne email adrese, znači napravljena isključivo bez mojih bilo kakvih podataka i obavezno u Internet cafe-u. Nabrojat ću vam potrebne korake,a zatim objasniti pojedinačno:

 • pravljenje lažne email adrese
 • pravljenje naloga na svojoj web stranici ili tamo gdje radite kao model
 • svaki korak,prenošenje fotografije ili videozapisa, raditi isključivo u Internet cafe-u.

Kako napraviti lažnu email adresu

Ja sam otišla u Internet caffe, uzela šifru od kompa i krenula sa pravljenjem email adrese koja ce locirati taj kompjuter, ali ne i osobu koja ga je napravila. Svoje ime i prezime ne upisujete to moze biti bilo koje ime ili nabolje nesto poput Boss Girl ili tako tih bezveznih stvarčica, netočan datum rođenja, bezvezna adresa i posao gotov.

Zapišite je negdje u svoj telefon i ni pod kojim uslovom ne ulazite preko svog mobitela na tu mail adresu. Tako da svako lociranje ne može da asocira na vas ili vašu lokaciju. Vjerujte da je to jako bitna stavka i jako oprezna u isto vrijeme.

Pravljenje naloga na svojoj web stranici ili tamo gdje radite kao model

Ja sam iskreno preko stranice na kojoj radim. A najviše radim za Internet modeling, o kojem sam pisala dosta puta, pa da ne ponavljam historiju, tu nam je omogućeno baš sve od rada na kamerama kao model, do prodaje vlastitog donjeg veša isključivo preko agencije te prodaja slika i videozapisa određenom kupcu.

Ja sam za email adresu navela isključivo za osobe koje žele da rade same za sebe, ne za agenciju koja ima određen postotak ovaj put 30 posto od modela. Ali barem ste sigurne i ne treba te se bojati za bilo šta drugo. Sav novac bude prvenstveno isplaćen agenciji, a onda oni vama šalju zaradu i poklone koje dobijete od kupca, bio to novac koji dobijate u potpunosti ukoliko je poklon .

Ako dobijete naprimjer cvijeće ili parfem i slično imate priliku da ga prodate i da uzmete novac za to. Ako se budete interesovali za taj dio onda ćete imati priliku vidjeti da cvijeće prodajete po komadu, tj ako imate npr 30 komada ruža, agencija daje svoju cijenu po komadu koju dobijate u potpunosti. To je super mogućnost da se komšije ne pitaju ko vam šalje cvijeće i poklone ili ako imate muža kao ja ili momka.

I što se tiče uopće svakog dijela, koraka samo ga činite isključivo iz Internet caffe-a, da se ne bi šta zakomplikovalo i ja bi rado preporučila preko agencije, a ako ste imalo istraživali oko bilo koje teme Internet modeling uzima najmanju proviziju za svoju saradnju. Ne pristajte na suradnju posrednika, jedan na jedan osoba koje vas mogu ucijeniti vrlo lako, pazite se, čuvajte, ako se odlučite na samostalni posao. Moju ličnu preporuku čitate već.

Cijenu vaših slika odlučujete sami, ali svakako možete otprilike da pogledate u drugih djevojaka cjenovnik i da znate kako se otprilike kreću cijene prodaje. Nemojte davati sebe za džaba, što više golotinje bolje naplaćujete.

Jako bitna karakteristika u ovom poslu jeste da također ne morate da pokazujete lice, znači X maski možete da kupite, igračkica, marama i sličnih stvari kojima prvo sebe štitite, a onda dajete potpunu garanciju na svoju sigurnost i sigurnosti vašeg sadržaja. I najbitnija jeste vaša sigurnost koju ćete da imate ukoliko budete s njima surađivali. Ne nabijam im procenat, samo tražim svoju sigurnost u ovom poslu.

Meni iskreno neće izgleda nikada dosaditi pisati o ovakvim stvarima koji ne da nose najviše poena u svijetu, već uzimaju zasigurno najbolju i najvišu zaradu u svijetu. Zamislite da ste dostupni cijelom svijetu, da imate pravo izbora na biranje svog muškarca kojem ćete prodati svoj sadržaj. Također slobodan izbor vam je na raspolaganju da blokirate pet zemalja, da uredite svoj sadržaj da izgleda jako kvalitetno.

Danas je toliko photoshopa, mislim da smo s tim svakako na neki način opsjednuti, koliko zapravo daje bolji efekat naše slike, da izgledamo mršavije, ljepše, zgodnije, sa većim usnama, dekolteom, da ne nabrajam više. Jer vjerujem da ste upoznati sa tim svi. Da možete koristiti u vaše svrhe, da učinite vaše slike boljima. Ja također koristim sve te vrste photoshopa kako bi slika izgledala bolje, imala određenu svijetlost, što znači da na sve morate misliti.

Možete da probate, možete da odustanete, da samo pogledate kako ide, da li bi se mogli snaći u tome i slično.

Toliko od mene ovaj put,jaa se nadam da sam barem malo pomogla i da ćete da probate, jer vrijedi. Meni je vrijedilo i nadam se da će i drugima također. Iskreno želim da što više ljudi pročita ovaj post i nađe rješenje za svoje probleme. Možda nekome šansu za bolju zaradu,za otplatu kredita… Mali predujam onome ko radi već, ali sigurno veći novac onome ko se posveti poslu.

BABY GIRL

Laka zarada sa Cyber Sex

Kako uzimam više vremena za istraživanje, sve više znam da kasnim sa novim informacijama, ali obećavam da će da vrijedi svaki minut koji vam oduzmem.

Ovog puta sam spremila nešto novo za vas, a i za mene. Donosim vam par isprobanih i povjerenih informacija o Cyber sexu.

Ako budete čitali na nekim forumima ili na nekimm stranicama, moguće je da ćete nailaziti samo na besplatni Cyber sex, međutim ima i plaćeni. A to svakoga od nas zanima, naravno.

Sve više ljudi se okreće virtuelnim vezama. Imaju doslovno bezbroj razloga za to. Odsutnost partnera, hiperseksualnost, razne želje, anonimnost, problemi u komunikaciji ili čak da žele probati nešto novo ali ne usuđivate se partneru to reći.

Ukoliko još uvijek niste probali ovu malu avanturu, slobodno se upustite i zaplovite svojim željama. Vi ste od biranog, željenog partnera udaljeni i nema potrebe ni za kakvim strahom. Cyber sex dopušta da vidite kakav sexualni život zapravo želite ili želju onoga sa druge strane.

Možete saznati da li se slažete sa njim ili ne prije bilo kakvog fizičkog kontakta. Kada kažem fizički kontakt pritom mislim na stvarnost i upoznavanje u realnosti, ukoliko ste slobodni. A vi zauzete dobro se pazite da vas ne povuče ka tome. Mene realno zanima novac i ne razmišljam ni o čemu drugome.

Na internet chat room-u možete dopustiti svim dijelovima svoje ličnosti da ožive u potpunosti. Možete ispuniti svaku maštariju koju ste nekada imali na umu,koju želite da isprobate . Nitko vas neće optužiti za to,npr zašto volite neke određene prljave stvari. Cyber sex vam dopušta istraživanje najdubljih fantazija. Nema straha da li će vas neko uhvatiti ili vidjeti na nekome mjestu. Kući ste i sve radite online. Važno je samo da se opustite i uživate u trenutku.

Ne morate razmišljati šta obući ili koji parfem staviti, bitno je obući odjeću koja se lahko skida, nikako samo u gaćicama, jer je partnera lijepo malo napalit prije nego vas vidi potpuno golu.

Obavezno koristite dodatke kao što su vibrator, dildo, bič, lisice, kravata, kocka leda i slično. Neka vam mašta radi i neka poludi od uzbuđenja. Ukoliko mu prvi put bude dobro sa vama,budite sigurni da ce poželjeti ponovo.

Kako pokrenuti upoznavanje osoba Cyber sexa

Vrlo jednostavno. Imamo bezbroj aplikacija za bilo koju vrstu sexa, one preko agencija ili one direktne koje želite sami da osposobite i zarađujete vlastiti novac bez bilo kakvog procenta agencije, itd. Svi mi želimo svoj novac pa tako imate više načina za isplatu u kojoj je potrebno samo jedan podatak o vama,a on ne mora da sadržava niti vaše ime, prezime i bilo što o vama.

Naravno to je vaš email, koji se sastoji od bezveznih slova i brojeva, račun sa starog telefona, odnosno Skrill račun koji danas maltene svi imamo. Možete raditi preko Skype, po meni je to kao najrealnija aplikacija za ovakav posao.

Lagano se ulogujete sa bezveznim imenom, u opis stavite ono što želite da radite i vaše veze su se pokrenule. Muškarci će vas zatrpavati porukama, a ono što je najvažnije ide prvo uplata novca. Ukoliko mislite da na to neće pristati, grdno se varate. Ja iskreno ne mogu da ispoštujem sve one koji žele da ostvare kontakt sa mnom, iako su već poslali novac. Naprosto uživam u tome i radim svakodnevno, sve to je novo jako me interesuje i želim što više vremena da provedem tu.

Ja koristim web kameru ali ukoliko ste slobodne možete i imati vlastitu chat room sobu. Pod chat room mislim na slobodne djevojke koje bi željele i pisati sa svojim partnerima, jer u dosta slučajeva može postati jedna vrsta ovisnosti o Cyber sexu.

Ali ono što je najvažnije zapravo jeste da doživite orgazam, pa makar i bio lažan..

BabyGirl…

my dirty hobby
my dirty hobby
my dirty hobby

my dirty hobby

Rad sa Honey Bunny aplikacijom

U svakom novom postu,donosit ću vam mnoštvo drugih,boljih pa čak i lakših ideja za posao. Za mene iznova i iznova samo stižu ponude za posao, jako dosta ih nalazim preko oglasa iz prethodnog posta koji sam navela. Za nove čitaoce, to je Lalafo.com

Ovaj put sam se prijavila za posao na aplikaciji Honey Bunny, zapravo u pitanju su tri ponude, kao pod-aplikacije. Svaka od njih ima svoje prednosti kao i mane. Onako čitajući njihov email željela sam isprobati sve tri. Kako i o čemu se radi ,u kratkim crtama ću da pojednostavnim. 

PRVA PONUDA

Cijena poziva varira od Vaše angažovanosti na aplikaciji. Ima više rangova, moguće  je doseći cijenu poziva  čak do 2 $. Aplikacija nudi autosend poruka, Vaše je da samo iščekujete pozive.

Aplikacija konstantno promovira i dovodi veći broj korisnika, tako da posla ima. Aplikacija nagradjuje kad odradite daily task (dodavanje novih slika, nekih selfy-sexy slikica, videa i slično).

Minimalno za povlačenje je 50 $. Povlačenje je svakog mjeseca od 1.-5. u mjesecu, isplate se vrše do 10. u mjesecu. Agent provizija 30%.

DRUGA PONUDA

Zarada 1 $/ po minuti. Medju prvim je aplikacijama ovog tipa zarade. Na aplikaciji imaju puno korisnika.

Minimalno za povlačenje 100$. Povlačenje je  1. i 15. u mjesecu, a isplate u roku 3 dana. Agent provizija 30%.

TREĆA PONUDA

U pitanju su sajtovi  za upoznavanje. To su medjunarodni sajtovi za upoznavanje. Chatanje se vrši putem  komunikacije izmedju muškaraca i djevojaka.

Što se tiče zarade Vi dobijate 50 % od ukupne zarade plus 10 % za Vaš profil. Što više radite i budete interesantni za muškarce veća je zarada. Imate svoj lični kabinet gdje možete vidjeti Vaše finansije i kompletnu statistiku, ćaskanje, pisma. To se može realizirati na osnovu Vaše saglasnoti. Ovo nije online sex chat i toga nema čak ni u priči.

Text chat: 0.15$/min
Send file in chat (Men):0.5$
Letter:1.5$
Watching lady presentation video:1$
Gifts:7$-1200$
Virtual gifts:0.5$-1.5$

I još jedna jako bitna opcija jeste za one koje nemaju mnogo vremena, ali svakako vole da poziraju ispred ogledala, imaju jednu dodatnu opcija, da rade kao model. Kad otvore profil na osnovu Vaših slika, Vaš posao je jedino da dostavljate slike i dobijate 10% od balanca na Vašem profilu.

Isplate svakog mjeseca od 25-30 u mjesecu.

—–

Ja sam krenula da radim na sve tri aplikacije, posla ima naravno, malo mi se teže organizirati ali uspjevam naravno. Uglavnom, isprobajte jednu ili sve kao i ja. Mislim da vas ne košta ništa, dovoljno je da radite kada možete ili kada ste slobodni. Nema potrebe da budete plašljivi, najveći posjetioci videa su Amerikanci i za njih mogu reći slobodno da su jako ambiciozni i zanimljivi.

Ono što mi se do sada najviše svidjelo u vezi ovog posla, jeste to da je potreban samo pametni telefon, nikakav laptop, računar itd. Oni također traže i poznavanje engleskog jezika, koji nije obavezan. Vi se možete predstaviti kao da znate, jer postoje Audio poruke, tako da vi čak i ne trebate ništa da pišete i šaljete, jer sve se samo radi.

Oni vam šalju aplikaciju koju trebate instalirati i nije moguće pronaći je preko trgovine. Aplikacija se zove Honey Bunny. Svaka ponuda je na istoj aplikaciji, objašnjenje ćete dobiti od njih, kako i što se radi. Vaše je samo da odaberete ponudu.

Sljedeći post će biti još zanimljiviji jer imam super ponudu, ali dok ja to sve ne isprobam ne želim da pišem ništa napamet.

Do skorog viđenja!
BabyGirl ❤️❤️

Prodaja fotografija

Pozdrav ljudi. Evo još jedna super stvar u ovim sexy poslovima, radi se o vašim fotografijama. Koliko ste spremni prodati svoju fotografiju nekome, ne znam. Ali s obzirom da imate pet opcija, pa moglo bi se nešto i uštimati.

O čemu zapravo govorim? Ono što želim reći jeste da ti isti ljudi traže nekoga ko bi prodavao svoje slike holandskoj firmi. Međutim, mala predostrožnost koja je i mene mučila, jeste zašto ne mogu da stupim u kontakt sa njima lično, već preko nekoga. Hmm… Dosta dana sam bila uznemirena i tražila način da saznam nešto više o njima, guglala i tražila po oglasima bilo što. Zatim sam dobila lični kontakt osobe preko koje bi mogla da ostvarim slanje slika i nešto više savjeta zašto bi sa njima radila.

Kada sam dobila opcije, iskreno sam se zadivila, nasmijala i začudila. Mislim zaraditi 200€ za par sličica, činilo mi se nemogućim misijom. Ali ipak, stvarno je. Pazite ovako:
Prva opcija jeste obična slika, tj kako mi kažemo “selfi”.
Druga opcija – slika do struka. 
Treća opcija – cijela slika.
Četvrta opcija i peta opcija su već erotske fotografije, ali ne morate da radite zadnje dvije opcije, vi birate naravno koje želite.

E sada ono što ćete obući zavisi isključivo od vas, da li će to biti nešto obično ili nešto sexy ili nešto strogo privlačno. Ali uvijek imajte na umu, da se dobro našminkate i privlačnije oblačite, jer tada kupac želi da vidi više i više vam se plaća, ako otkrijete sve odjednom onda to nije zanimljivo. 

Ja radim prve tri opcije i super mi, znaci sedmično šaljem fotografije i imam 200€ zarađenih. Ukoliko radite svih pet opcija onda dobijate 300€ ili više ako uradite dobar posao. Vaše je da se uslikate, slika se ne smije uređivati, oni sve to rade i vjerovali ili ne, kada je stave na stranicu uopšte ne ličite na sebe. Također imate i opciju zamućivanja lica na fotografiji mada je to potpuno nepotrebno. Ali ukoliko postoji bilo kakva šansa ili strah od prepoznavanja, iskoristite opciju. Najviše Amerikanci posjećuju stranicu. Link vam ne mogu dati, ali će vam oni sve napisati jer za svakoga je različito.

Pošalju vam obrazac za prijavu u kojem pišete svoje lične podatke i slikate bilo koji lično dokument, i čekate odobrenje. Odobrenje stiže na vašu e-mail adresu u roku 24h. Potrebno je 10 slika selfi 15 slika do struka i 20 slika Vaše cijele figure. Možda sada izgleda previše, ali za osobe koje se vole sređivati i slikati, mislim da već imaju u telefonu spremno. Jedino smaranje jeste odjeća, ali negdje napravite normalne slike, negdje malo grudi izbacite, ali ne previše. Također, vaša linija je nebitna da li ste mršavi ili debeli, ne predstavlja ništa. 

Sve se odvija preko Whatssapa, a imate svoj link za stranicu sa vašim slikama. Tako da sve možete da pratite, ko kupuje, koliko se plaća i slično, novac isplaćuju na devizni račun . 
Do sljedećeg puta 🥰 BABY GIRL 

my dirty hobby

my dirty hobby

chaturbate

Kako postati najplaćeniji webcam model?

Nije samo stvar u tome da pišem koje poslove da radite,od kojih dobro zarađujete, nabrajam pojedine grupe, sajtove i slično. Mogu da pišem beskonačno mnogo tema oko webcama, na koje sajtove da se spojite, s kim da radite, s kim da ne radite, kako da se upustite u sav ovaj nerealni svijet, itd. 

Ova tema me je podstakla da vam pokažem i dokažem kako dobro zaraditi, a ne samo raditi jednolično. Ponekad se nađem u mislima svojim da li su druge osobe spremne psihički i fizički za ovaj posao. Ili da li se spremaju pre nastupa, da li zamišljate kako će sve da bude, da protekne ili onako bez ikakvog razmišljanja upalite kameru i radite svoj posao? 

U osnovi postoje dvije vrste muškaraca koji će ući u vašu chat sobu. Usamljeni i napaljeni frajeri. Ima osoba koje su jednostavno usamljene i žele da pričaju sa vama o bilo čemu, a ima i onih koji su napaljeni i željni online sexa pomoću kojeg će savršeno masturbirati i uživati kao da je stvarno.

Međutim, dobro je znati da usamljene osobe vjeruju u ljubav. Oni žele da se upoznaju sa vama, zabavljaju, ostvare prvo prijateljski odnos, a istovremeno vas jednostavno zamišljaju kao nekog svog, tj svoju djevojku koju su oduvijek željeli da pronađu. Sa takvim osobama morate biti komunikativne i pomalo lažljive, jer ste njima potrebni kao jedna vrsta utjehe.

Zapravo, ono što želim reći jeste da su usamljeni muškarci jako dobar pogodak za vaš prihod. Sa njima možete razgovarati o svemu, imate dosta tema za razgovor, a dosaditi nikad neće. Dok oni koji žele da masturbiraju brzo to odrade i odlaze, i naravno svaki put žele drugu djevojku, sem ako se stvarno ne potrudite da mu ostanete u dobrom sjećanju. 

Vaše je da u oba slučaja budete pozitivni, zabavni, da se ponašate fino i da ne izgledate tužno. Jer je to vaš posao, vi ste ti koji ste model. Pokušajte samo da se svaki kupac osjeća posebno. Tako će vam se uvijek vraćati.

Morate biti stidljivi i razdražljivi istovremeno, da vas ni u jednom trenutku ne skontaju, da se zapravo samo pretvarate. Zamislite da je sve stvarno, opustite se i uživajte u svojoj fantaziji. Budite svoji, jer je to ono u čemu trebate biti najbolji. Pokažite da ste baš vi posebna osoba i da ste najbolji izbor za njih. Na taj način će te steći njihovo povjerenje i bit će uvjereni da ste vi ona prava.

Ono na šta vam ukazujem cijelo vrijeme jeste da “lovite” usamljene muškarce jer oni su vaš osnovni prihod. Sa njima postoje teme koje nimalo nisu dosadne i neće se tu zadržati par minuta već će napraviti emisiju i zaradit ćete dosta više od onog 20-minutnog napaljenog frajera. Nekako se upustite u taj virtualni svijet i potrudite se da samo osvojite tog usamljenog muškarca, jer njihove teme nisu sex već sve druge teme, a njih je mnogo.

Ali u svakom slučaju ni ove napaljene frajere ne odbijajte, pa makar bili samo pet minuta privatno, JER SVAKI JE DOLAR BITAN.

BABY GIRL❤️❤️

Kako natjerati klijenta koji traži besplatno ćaskanje da plati?

Pozdrav!
U ovome i sljedećim postovima postepeno ću vam objašnjavati rad na sajtu, rad sa klijentima, vaše-njihovo ponašanje i slično.

Sam naslov govori dosta toga. Iskreno, ko se god bavi sa ovim poslom, znam da se svakodnevno susreće sa klijentima koji žele da besplatno ćaskaju sa vama, gledaju vas ili čak pozivaju tj. nagovaraju da ih pozovete u privatnu emisiju. Ono što je do vas jeste da nikako ne primate na znanje takve klijente, ali ih ne smijete ni odbiti, već samo se potruditi da ih zavedete.

Većina sajtova webcam za odrasle koristi “besplatno ćaskanje” u svrhu da podstaknu i izazovu interesovanje za modele. To je mjesto gdje kupci imaju priliku vidjeti model, a modeli dobijaju priliku za flertovanje, zabavljanje, zavođenje do te mjere da požele platiti vašu privatnu emisiju (seansu). Uvijek imajte na umu da ograničite svoj broj klijenata (zbog lakšeg shvaćanja pojedinosti potreba klijenta) i da nikako ne dajete svoj e-mail, broj mobitela, ili bilo koji drugi kontakt, pomoću kojeg bi mogao doći do vašeg privatnog života i upropastiti vam cijeli posao, jer su to najčešća postavljena pitanja.

Cijela stvar je jako jednostavna ukoliko znate biti strpljivi i sačuvati svoj bijes u nikako ne pokazivati bilo kakav čin ljutnje ili uznemirenosti. Klijenti će svakako zahtijevati da vide vaše grudi ili dupe za bijedni dolar ili dva, ali nikako ne pristajte na takve ponude. Pravite se kao da niste ni pročitali i pokušajte aludirati na privatnu emisiju (PVT).

Dobro je znati da kada se spremate za emisiju, ne oblačite nešto što otkriva previše atributa, već nešto u čemu izgledate jako provokativno. Mamite ih da vas gledaju, jer kada otkrijete sve što imate za ponuditi, nije zanimljivo. Znači, od početka morate imati metodu da se klijenti zainteresuju za vas. Aktivno pozirajte, pokazujte se i pričajte sexy glasom. Ipak je sve zasnovano na erotici i jako sexy temama.

Možete pričati o bilo čemu, ali da svaki put o čemu god da pričate izgleda vrlo sexipilno i samouvjereno. Što su više uzbuđeni na besplatnom chatu, više ćete imati ponuda za privatnu emisiju. Posvetite dovoljno pažnje da ih zainteeresujete i da se vrate po još. Većina će ih na kraju poželjeti da zadovolje svoju žudnju sa vašom nepodijeljenom pažnjom i kupiti privatnu emisiju.

U svakom slučaju, vjerujem da ne trebate dozvoliti da vas “besplatni chat” spriječi u trudu da ih natjerate da vas odvedu privatno. Ohrabrite one tipove koji mole da vas vide, koji smaraju sa komentarima tipa “daj pokaži mi čime raspolažeš, otkrij malo grudi da utolim želju” i slično. Imajte na umu da ste vi glumica u ovom svijetu a ne samo model web kamere i da treba da učinite sve što je u vašoj mogućnosti da pružite predstavu punu smijeha, flertovanja, da ih izludite šarmom i erotskim pogledom.

BABY GIRL ❤️❤️

I da ako se možda pitate zašto traže besplatno gledanje, kada zapravo su svijesni činjenice da su tu modeli koje moraju platiti za uslugu, veliki broj je onih s skraćenim budžetom ili ograničenim. Predrasude o korištenju kreditne kartice u ovakve svrhe ili ‘pak strah o sigurnosti kreditnih kartica ili jednostavno ne vjeruju zadovoljavanju ličnih usluga.

live-jasmin